Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Vilket Sunwing ska vi välja?

Hej!

Är i full färd med att boka nästa resa. Vi har de senaste två åren bott på Sunwing Kallithea (Helios) men är nu sugen på att testa ett annat ställe!

Vi har varit mycket nöjda med Kallithea på alla punkter och kommer säkert återkomma hit. De ställen jag kikat lite extra på är Cypern, Kreta och Mallorca. Kanarieöarna skulle också funka. Det är dock viktigt för oss med en trevlig strand i hotellets absoluta närhet, då vi har små barn.

Vore kul att få lite tips innan vi bokar

Mvh Anna

Kommentarer

 • Hej Anna,

  Det finns en tidigare länk i forumet med många svar på vilket Sunwing som är bäst, kika in där så kommer du att få mycket bra input.

  https://sunwingforaldrar.ving.se/org/sunwingforaldrar/d/vilket-sunwing/

  Jag tycker också mycket om Sunwing Kallithea, vi har varit där tre gånger och jag skulle gärna åka tillbaka framöver. Där är det ju toppen med stranden precis nedanför, plus jättebra poolområden.

  Vi ska snart testa Sunwing på Cypern för första gången och jag har fått höra att stranden där är väldigt fin.

  Funderar ni på Mallorca så är stranden på Sunwing Alcudia också toppen.

  OBC på Gran Canaria är väldigt fint, personligen gillar jag Kanarieöarna och har nog varit på ön sju-åtta gånger. Vi har också bott på Sunwing Arguineguin, men inget av dom hotellen har en fin strand direkt i anslutning.

  Hoppas att du får lite tips av den tidigare tråden och återkom om du har fler frågor.

  vänligen,
  Helena Z
  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej Anna,

  Om det är nu i höst ni funderar på skulle jag valt Cypern, solsäker ö med en fin strand i mer eller mindre anslutning till hotellet samt ca 10 min gångväg till underbara Nissie Beach.
  Resorten är stor & bra planerad, tycker även som du om Kallithea & tror inte ni kommer bli besvikna på Cypern.
  Är det senaste nästa år & framåt sommaren 2019 så är Mallorca & Alcudia härligt. Ni har Alcudiabeach precis vid hotellet samt en jättefin strandpromenad ner till Alcudia centrum.
  Resorten i sig är mindre & mer utspridd än på Kallithea. Poolområderna är kanske inte lika bra planerade som på Kallithea.
  SW Alcudia känns mer som ett bra hotell i sammanhanget. Vi besökte SW Alcudia 2v i somras och hann även med en tur till Palma vilket jag kan rekommendera iaf med lite större barn. Våra är 8år samt tvillingar på 4år. 
  Kreta har vi tyvärr inye hunnit besöka ännu, främst för att det är en betydligt längre transfer fr flygplatsen dit. 

  Lycka till i era semesterplaner!Med vänlig hälsning, Emely
  Emely Enocson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.