Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Vilket Sunwing i juni 2016??!!

Hej! Vi är en familj med 3 barn (3,6,9 år) som planerar att åka 2 v i Juni, efter skolavslutningen. Vi vet bara inte vart....Side West har vi provat 3 gånger, så nu vill vi ha ngt nytt. Kallithea eller CalaBona känns som mysiga ställen...Kan ni hjälpa oss?

Kommentarer

 • Hej Linda!

  Det låter mysigt att ha två veckor i solen att se fram mot nästa år!

  Jag har varit på både Sunwing Kallithea och Cala Bona ganska nyligen och kan rekommendera er dem båda två. Fina resorter med härliga poolområden och trevliga lägenheter!

  Den stora skillnaden just dem två emellan tyckte jag var byn de låg i och området kring hotellet!

  Cala Bona är en jättemysig liten by där ni finner en del mysiga restauranger och även lite souvenirbutiker och shopping på gångavstånd och ni behöver inte ta taxi för att få se lite annat än hotellet.

  Sunwing Kallithea på Rhodos har inte lika mkt av det i byn runt om, vi gick till ngn större supermarket och handlade lite ngn ggn och vet att vi körde förbi ngn restaurang och ngra små butiker en bit från hotellet men annars var det taxi in till Rhodos stad som gällde om man ville ha lite mer liv och rörelse.

  På Rhodos var vi mkt mer på hotellområdet på kvällen och åt ofta på La Tasca el Fino medans vi på Cala Bona rörde oss lite mer utanför området och provade andra restauranger. Så det beror ju lite på hur ni trivs med att göra med maten, har ni ändå tänkt ha t ex Inclusive el stanna mkt på hotellet då spelar just det kanske inte så stor roll.

  Sen har vi ju stranden, Kallithea erbjuder en liten grövre sandstrand/lite småstenig precis nedanför hotellet. Cala Bona erbjuder inte direkt till bad på stranden utanför hotellet utan där behöver ni ta er en bit för att kunna tillbringa en stund på stranden. Mina barn är riktiga poolälskare så för oss spelar det inte så stor roll om det är fin strand direkt vid hotellet men det är ju också en sak som kan spela in i beslutet kanske.

  Båda två hotellen har annars allt det härliga som Sunwing erbjuder och som ni kommer att känna igen sen Turkiet & Side West Beach, Lollo & Bernie, Shower, aktiviteter och mycket mer.

  Du får säkert in lite fler tips från mina Sunwingkollegor här som kan berätta om Sunwing som de besökt och har tips på men jag hoppas att jag kunde ge dig en liten blick på det hela iallafall!

  Återkom gärna med fler frågor och funderingar, finns mkt mer att berätta om hotellen!:-)

  Ha en trevlig kväll!

  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Hej,
  Jag har också varit på båda ställena. Har inget utöver Annelis svar att tillägga. Båda hotellen är bra. Och hänger man mest på hotellet och vid poolen är de likvärdiga. Tycker man om att bada i havet och leka på stranden ska man ju välja Kallithea. Vi åker tillbaka till Kallithea nu i sommar just för att vi gillar att vara på stranden. Titta också på Sunwing Alcudia på Mallorca, den stranden är jättefin tycker jag. Det ligger snäppet över de här två hotellen prismässigt vad jag vet, men kan vara värt att spana in.
  vänligen,
  Helena

  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Tack för svar...ja det är svårt (lyxproblem deluxe.))....Men det blir nog CalaBona eller Side igen, hade önskat att CalaBona gjorde ngt extra inför sommaren 2016, ngn renovering eller så...väntar med spänning på att resorna ska släppas nu snart, Fritidsresor har öppnat sin till 2016...:)...Alcudia ser underbart ut men ligger som du säger lite högre i pris o vi har poolbarn:)...

  Linda
 • Vi kom just hem från Cypern Sunwing Sandy Bay Beach och det kan jag verkligen rekommendera!!! Våra tjejer, 10 och 7 år ÄLSKADE det. Och vi med. Område 9 har jättefina Royal Family Suits i lugnt läge i hotellområdet och fin utsikt. Superbra poolområde. Jättebra mat på La Tasca! Rekommenderar varmt!

  Elin
 • Hej Elin!

  Härligt att höra! Vi har bokat en vecka där i sommar så låter mycket lovande!-:)

  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Nu har vi bokat, 2 veckor på Kallithea Rhodos, tog byggnad Athena, ngn som nyligen varit där? Känns så bra nu när det regnat hela maj o juni att veta att nästa sommar får vi iaf värme innan den svenska sommaren startar....Hälsningar Linda

  Linda
 • Hej igen Linda!

  Så härligt att ni bokat nu och att det blev Sunwing Kallithea, då har ni något att se fram emot!

  Vi var där i maj -14 och bodde i Athena-byggnaden, 2 rumslägenhet mot poolen, jättefin utsikt över pool och hav. Vi trivdes bra här, nära till allt och hela resorten var mysig.

  Vi hade en skön vecka, njöt vid poolen, barnen var med på lite aktiviteter hos Lollo & Bernie, fotbollsturneringar och dyl eller så njöt vi av en glass från glassbaren eller av maten på La Tasca & Fino.

  Vi gjorde några utflykter på egen hand också, skrev om dem i ett annat inlägg och länkar här till det, där du kan läsa lite mer vad vi gjorde och om hotellet:
  http://sunwingforaldrar.ving.se/org/sunwingfora...

  Jag tycker absolut att detta hotellet, precis som alla Sunwing har något för alla och tror alldeles säkert ni kommer att trivas.

  Kom jättegärna med fler frågor och funderingar till oss om hotellet eller Rhodos så svarar vi gärna!

  Bifogar en bild av utsikten från vår balkong!

  Hälsningar Anneli

  Bifogad fil:

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Låter härligt, ja nu känner jag mig nöjd och kan slappna av ett år framåt:)...Helt otroligt vad fort resorna går åt. Tack för alla svar!!

  Linda

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.