Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Vilket sunwing har godast All Inclusive?

Precis som rubriken lyder, på vilket sunwing hotell är all inklusiven godast?

Kommentarer

 • Hej!

  Jag har varit på Sunwing Side East Beach, Sunwing Alcudia på Mallorca och OBC på Kreta. Jag tycker att alla höll bra kvalité men att Side East Beach i Turkiet var snäppet vassare.

  Martina
 • Hej Maria,

  Din fråga är oerhört svår att svara på då de flesta inte besökt alla Sunwing hotell och heller kanske inte inom samma tidsram.
  Menyerna ändras med tiden även på Sunwing.

  Däremot så skulle jag som besökt fem Sunwing inom 4 år säga att maten dvs de olika tema bufferna, maten på Fino, La Tasca eller liknande restaurang & frukostbuffén är likvärdiga i både smak, upplevelser och utbud. Den största skillnaden är så klart de lokala rätterna då de skiljer sig mellan de olika Sunwinghotellen i de olika länderna men kvalitén på dessa rätter har vi upplevt lika bra.

  Sunwings koncept gällande All inclusive & inclusive är erbjuda många olika lunch och middags alternativ i form av buffé för att alla barn som vuxen ska hitta ngt dom gillar & tycker om.
  Så har vi upplevt det i alla fall och vi har varken tröttnat eller vart besvikna någon ggr. Bästa upplevelsen vi hade var nog på Sunwing Kamala i Thailand men det var även vår första resa och våra förväntningar var nog lägre.
  En annan sak som kan skilja mer än maten i sig är servisen och självklart restaurangens läge och mysfaktor. På Sunwing East i Turkiet hösten 2014 upplevde vi nog den bästa servisen och de har en stor och mysig matsal ute med många bord.

  Så för att enkelt svara på din fråga så är ingen bättre än någon annan. Vi har som sagt varit jättenöjda på alla 5 hotell vi besökt och hoppas på att även Sunwing Fanabe som blir vår sjätte Sunwing resa kan leva upp till våra förväntningar.
  Så låt inte maten avgöra resmålet utan välj efter land och när det passar er bäst att resa.

  Med vänliga hälsningar
  Emely

  Emely Enocson Sunwingmamma
 • Vi har också besökt fem olika Sunwing och ska snart iväg till ett sjätte...Mat-koncepten är liknande på alla Sunwing, men jag tycker ändå att de skiljer sig lite åt kvalitets/smakmässigt. Vi har gillat Sandy Bays mat bäst, men maten har hållt hög klass överallt! :-)

  Sanna
 • Har varit på 5 Sunwing hotell de senaste 3 åren och tycker det skiljer lite på maten.
  Sunwing sandy bay på Cypern är i en helt annan klass när det gäller La Tasca och Fino. Så grymt god mat där :-)

  Hanna

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.