Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Vilket sunwing, Cala Bona Beach eller Alcudia Beach?

Strå i valet och kvalet. Vi har bestämt oss för att åka till Mallorca i juni -16. Men skulle vilja ha lite tips på vilket av Sunwing hotellen vi ska välja? Alcudia eller cala bona beach? Det viktigaste för oss är att det är rent, fräscht och bra mat. Vi har två pojkar som då är 9,13 år. Dom brukar tillbringa mycket tid i teenlounge samt delta på diverse aktiviteter som anordnas. Vi bokar alltid Royal Family lägenhet då vi tycker att det är det bästa boendet för oss. Priset skiljer ju ganska mycket mellan dessa två hotell. Är det värt pengarna att boka det dyrare(alcudia)? Tacksam för tips. Johanna

Kommentarer

 • Hej,
  Vad roligt med Mallis. Jag har varit på båda hotellen, mest nyligen på Cala Bona. Om man tänker spendera större delen av tiden i en solstol så skulle jag välja Alcudia, för det är enligt mig så mycket trevligare att ligga på en strand och titta ut över havet än att ligga ganska trångt runt ett poolområde. Det kan vara värt ganska mycket.

  Nu har vi små barn som det funkar bäst med vid poolområden. Så skulle jag välja mellan hotellen nu skulle jag ta Cala Bona igen, för att jag inte skulle kunna utnyttja stranden så mycket.

  Vi var väldigt nöjda med maten på Cala Bona och det var rent och fräscht överallt. Bodde i huvudbyggnaden och hade en stor terrass som var toppen. Det var ett tag sen jag var på Alcudia men då var standard och mat jättebra.

  vänligen,
  Helena

  Helena Zetterquist Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.