Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Vilket rum på Sunwing Bangtao?

Hej!
Har läst att många har haft problem med mögeldoft m m på hotellet. Vi har bokat ett rum som heter Royal Studio. Undrar om någon har bott i samma kategori och haft en bra rum?
Tänkte man kan ju önska vilket rumsnr man vi ha.. :-)

Kommentarer

 • Hej Josefin,

  I Thailand är det inte helt ovanligt med en fuktig lukt till följd av klimatet och i år har det dessutom regnat ovanligt mycket under en tid. Vi kollar rummen inför varje ny ankomst och gör vad vi kan för att ta bort eventuell lukt med hjälp av avfuktningsmaskiner, UV-lampor osv. Vid förekomst av mögel stängs rummet och problem åtgärdas.

  Vänliga hälsningar
  Karin
  Karin Eriksson
 • Hej Josefin,

  När vi bodde på Sunwing Bang Tao så upplevde vi inte någon särskild skillnad på rumsdoft där jämfört med många andra hotell som vi har besökt i Thailand. Det är som Karin skriver hög luftfuktighet där vilket ger en helt annan doft på rummen jämfört med tex vid Medelhavet där luften är mer torr. Lukten behöver således inte vara mögel men jag kan hålla med om att dessa aromer (enligt mig) kan ligga närbesläktade och därför vara lätta att förväxla.

  Min upplevelse är att Sunwing tar god hand om sina fastigheter och att lukten högst sannolikt har att göra med landets klimat.

  Vi hade ett vanligt rum ut emot huvudpoolområdet vilket vi var väldigt nöjda med.
  Det finns ju lite olika varianter på Royal-family rummen och jag vet inte vilken specifik kategori ni har men är det inte med poolaccess skulle jag valt någon av de fastigheterna som finns närmast havet; se länk.

  https://images2.ving.se/images/SiteID1/HotelOverView/HKTSUBA_SE.png?v=17

  Trevlig resa, Gölin
  Gölin Swessar Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.