Till senaste kommentaren

Vilket rum ligger bäst till (Poseidon) på Sunwing Kallithea?

Vi har bokat en trerums lägenhet Royal Lounge Suite i Poseidon (på Sunwing Kallithea) med terrass närmast havet och tänkte nu ange önskemål om rum. Har hört att 802-810 ska ligga bäst om man önskar eftermiddagssol/solnedgång. Vi undrar dock vilket av dessa rum som ligger bäst till? Som är lugnast och har mest sol på sin terrass? 😀 Någon som varit där och har koll?

Kommentarer

 • Hej,

  Poseidon är ett väldigt trevligt område just för att det ligger i utkanten, nära havet och att det inte är så många som passerar här.

  Jag skulle säga att det inte är så stor skillnad på lugnet mellan de rummen lägemässigt.

  Det som kommer påverka lugnet mest är ju vilka som bor i närheten och hur lugna de är, och det går ju inte att veta innan.

  Vet tyvärr inte vilket som ligger bäst till solmässigt.

  vänligen,
  Helena
  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej Sanna,

  Härligt med SW Kallithea & Rhodos. Vi bodde själva i Poseidon när vi senast besökte Kallithea. Härlig rum med underbar utsikt!

  Alla ligger som Helena säger avsikt, de lugnaste rummen ligger längst bort dvs 816-822. Självklart påverkar dom som semestrar i rummet bredvid.
  De rum med mest sol är de du nämner 802-810. Själv hade jag nog önskat 808.
  Däremot har ingen av dessa rum eftermiddagssol & då heller inte solnedgång då terasserna ligger i syd/öst läge. Snarare mer morgon & förmiddagssol.
  Många av rummen på Kallithea är mot havet dvs i söder. Solen går ner i väster dvs på hotellets framsida/entrén. Några av rummen i Athena & Triton har eftermiddagssol men då har man valt bort havet.

  Vid polerna finns det gott om sol fram mot eftermiddagen också & nere vid stranden brukar vi vara om man vill njuta länge av solen när många går upp.

  Vi upplevde inte detta som ngt sämre då det Ibland är det skönt att kunna söka skugga på sin terass om man varit i solen hela dagen.

  Önskar er en härlig semester!
  Med vänlig hälsning, Emely
  Emely Enocson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.