Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Val av rumstyp, byggnad Afrodite - Sunwing Makrigialos Beach

Vi åker på bröllopsresa i augusti 2018 och har bokat enrumslägenhet med del i privat pool i Afrodite på Sunwing Kreta. Det finns tre olika rum, 4004, 4010 och 4011. Någon som vet vilket rum som ligger bäst till när det gäller havsutsikt, solläge och avskildhet?

Kommentarer

 • Hej Sanna!
  Vilket bra val ni gjort som valt Kreta. Vi var där nu i juni och bodde på Ocean Beach Club alldeles bredvid. Vi tittade ofta på lägenheterna på Afrodite när vi gick förbi och sa att "nästa gång vi åker hit, skall vi bo här". Anledningen är just läget med en fantastiskt utsikt över havet i bästa solläge. Jag kan dessvärre inte hjälpa dig med vilket rumsnummer som ligger "bäst" till men min spontana reaktion är att alla är lika bra. Just avskildheten kanske inte är så stor då det de facto går en gångväg alldeles utanför. Det är ju dock inte fråga om några mängder med människor utan snarare promenerande semesterfirande familjer.
  Hoppas någon annan här kan hjälpa dig med exakt rumsnummer men spontant skulle jag säga att du kan ta vilket som helst.
  Ha en fantastisk bröllopsresa
  Bästa hälsningar Ronny
  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Hej Sanna

  Jag är precis hemkommen från Makrigialos och bodde i rum 4007. Vid mitt rum hade jag sol från morgon till kväll och full utsikt över havet, dock så gick alla som skulle ner till stranden förbi men det var inget problem för mig. De rum som du har att välja på så ligger 4011 mest avskilt. Man går ner till stranden framför rummet men det ligger lite svängt så man går inte precis framför. Det går en trappa ner bredvid 4007 där de flesta som ska ner till stranden går. det finns även en backe ner bredvid 4004 där man går om man har vagn, sen fortsätter gångvägen förbi alla rummen och man går ner till stränderna antingen mellan 4010/4011 eller så vid 4002. Det sitter även en dusch där man går ner vid 4010/4011. Jag upplevde det som att folk går förbi ganska ofta men det är inget som störde mig. Havsutsikten har du från alla rum och solen kommer kanske 30 min senare in på 4011.

  MVH
  Fredrik 
  Fredrik

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.