Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Vilket hotell passar bäst för en 1-åring?

Hej!

Jag och min sambo ska åka på vår första semester med vår nyfödda dotter. Vi funderar på Sunwing men vet inte vilket hotell vi ska välja. Vilket Sunwing är bäst lämpat om man ska ta med en liten tjej och mamman och pappan vill kunna njuta av semestern?

Kommentarer

 • Hej Karl!
  Va kul att ni funderar på att åka till Sunwing.
  Ni kommer garanterat få en bra semester vart ni än bestämmer er för att åka. Hela konceptet handlar ju om att både barn och vuxna skall ha en härlig och avkopplande semester. Ni kanske har några andra önskemål som tex ett visst land eller viss säsong etc. Fundera gärna kring detta och återkom så kan jag komma med en mer specifik rekommendation
  Mvh Ronny O

  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Hej Karl!

  Jag instämmer med Ronny, alla hotell står väl rustade för att ta emot er lilla familj o ge er en härlig semester! Vill gärna flika in med att rekommendera er rumsalternativet 'Happy baby' som finns på alla resorter. Då får ni ett rum som bla har barnstol, spjälsäng och sulky på plats samt en inhägnad terass (oftast med grind) så att inte små rymmare tar sig ut på egna äventyr...!

  Härlig resa, Gölin

  Gölin Swessar Sunwingmamma
 • Hej Karl,
  När vi har rest med små barn har det varit guld när det har varit enkelt att hitta bra platser i skuggan. De små fixar ju inte så mycket sol. På Sunwing Arguineguin gick det bra att hitta solstolar runt poolen där man kunde sitta i skuggan under parasollet och det fanns även solskydd över sandlådan i minilandet. Flygtiden dit är överkomlig för en liten och busstransfern är inte heller alltför lång. Utanför hotellet finns en strandpromenad som är bra för barnvagnspromenader. Så det hotellet tror jag skulle passa bra för er familj!
  vänligen, Helena

  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Tack för svaren!

  Karl
 • Kommentaren har flyttats till ett separat inlägg.

  Ery Petrenco

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.