Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Royal Lounge Suite - Sunwing Sandy Bay Beach

Hej!

Har just bokat en resa till Sandy bay med boende i en royal lounge suit med terass mot poolområde i mitten av maj med min man och våra två barn, 3 o 6 år gamla. Har försökt titta på bilder vs kartan med rumsnummer och det känns som att avstånden inte stämmer riktigt överens.
Framför tex 563 och 565 så ser det ut att vara ett stort tält eller byggnad (restaurang?) på real-life-tagna bilder, och det vill vi ogärna se rakt in i. På andra sidan, block 4 ser det ut som att måste kryssa mellan ett antal solstolar för att komma fram till poolområdet.
Block 5 = dagssol och block 4 = kvällssol?
Skulle gärna vilja ha tips på vilken utav dessa rum ni skulle rekommendera!

Vi har valt denna typ av boende; markterass för att lätt kunna springa in o ta nått att äta eller dricka under dagen. Eller låta barnen vila en stund. Då vill man ju själv inte sitta i skuggan när man sitter på terassen. Men i block 5 kanske det blir skuggigt på eftermiddagen istället? Från vilken tid ca i så fall?

Tack på förhand!

Kommentarer

 • Hej Maria!

  Härligt att ha en resa till Cypern och fina Sunwing Sandy Bay att se fram emot!

  Bor ni i block 5 har ni morgon/fm sol och bor ni i block 4 har ni sol på em precis som du säger sen vågar jag inte säga några tider och hur skuggigt det blir på terasserna då vi inte bodde i någon av just dessa lägenheter.

  Det är ett område med solstolar mellan lägenheterna och poolen på båda sidorna men restaurangen som ligger mer vid block 5 är bredvid lägenheterna och skymmer inte utsikten mot poolen vad jag jag komma ihåg. Det står ngn smalare duschvägg där och solstolarna men det är det enda som är framför vad jag minns.

  Det är svårt att råda vilket som passar er bäst men hade jag valt så hade jag antagligen valt 533,565 om det är enrumslägenhet vi pratar om men alla lägenheterna ser toppen ut! Jag bifogar några bilder på lägenheterna du nämer från när vi var där i slutet på juli förra året så kanske du kan få en lite bättre uppfattning om vad som skulle pass er bäst!

  Hör bara av dig igen om det är oklart eller om du har fler frågor!

  Hälsningar Anneli


  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Anneli Kjellsson Sunwingmamma

 • Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Hej!

  Tusen tack för ditt svar och dina bilder!
  Det ser precis som du säger inte ut som att något skymmer framför 565 på dessa bilder. När är dessa ifrån? För när jag tittar på ”Google-bilder” och bilder på hemsidan så är det som ett fyrkantigt tak man ser. Och det ligger precis framför 565 och 563, undrar vad det kan va!

  Mvh
  Maria

  Maria
 • Dessa bilder är från juli 2017.

  Ska spana på Google-bilderna också och se om jag kan lista ut vad det är som syns!:)

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Hej igen,

  Kikade nu och jag tror det är de gamla bilderna innan restaurangen och poolen byggdes om som du ser. Dessa renoverades inför 2017.

  På bilderna ovan står jag uppe på OBC och tar en bild ner mot block 5’s lägenheterna längst mot restaurangen.


  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Hej igen!
  Ja så måste det ju vara!
  Tusen tusen tack! Nu vet jag precis vilken vi ska önska!!
  Tack för din hjälp och alla bilder!
  Maria

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.