Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Vi ska åka till OBC i mitten av maj. Hur är restaurangutbudet utanför hotellområdet?

Restaurangtips utanför OBC på
Kreta?

Kommentarer

 • Hej Cattis,

  Jag har besökt Sunwing Makrigialos som ligger alldeles brevid Ocean Beach Club på Kreta. Det är dock såpass längesedan nu så att det förmodligen har förändrats en del gällande restauranger kring området.

  Jag har istället läst en del reseberättelser på Ving.se och där fått en del tips på restauranger som rekommenderas kring hotellet, kika in på denna länk så hittar du tipsen här:
  https://www.ving.se/grekland/makrigialos/reseberattelser

  Jag har även pratat med en vännina som besökte hotellet förra året och kollat läget lite kring detta och hon berättade att de haft inclusive och därmed ätit mkt på hotellet men att det även fanns andra restauranger utanför/i närheten av Ocean Beach Club. Kikat runt lite på nätet och läst att det ska finnas en del mysiga restauranger nere i hamnen också. Förhoppningsvis hinner du få lite mer tips här från andra innan det är dax att åka!-:)

  På OBC Kretas egen informationssajt tipsar hotellet också själva om restauranger i närheten, vissa ligger dock en bit/taxifärd kanske från hotellet men värt att kika på för lite tips: http://oceanbeachclub.sunwing.net/food-beverage/eating-nearby/

  Sist men inte minst så har jag bara hört bra om maten både på OBC och på Sunwing brevid och hotellet i övrigt verkar vara ett toppenställe så jag tror ni kommer att få en riktigt härlig semester där!-:)

  Hälsningar Anneli


  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.