Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Vattentemperatur i poolerna på Sunwing Sandy Bay på Cypern i maj?

Vad är det för vattentemperatur i poolerna på Cypern i mitten av Maj? Ändå hög lufttemp men har ingen aning om vad som krävs för tex 25 grader i pool, iaf ett måste för att jag ska bada.

Kommentarer

 • Hej Martin,

  Jag var på Cypern (ej på detta hotell) i slutet av april för några år sedan och har varit på Kreta o Mallorca i mitten av maj. Min erfarenhet från de resorna är att vädret fortfarande är lite ostadigt, det kan bjuda på varma sköna dagar i solen liksom molniga dagar med vindar. Skulle jämföra det med svensk försommar där solen värmen men vindar o skugga är desto svalare. Kvällar o nätter är svala och brukar kräva lite varmare kläder.

  Jag vet inte om någon pool på Sandy Bay är tempererad o således håller någon viss temperatur men erfarenheten av otempererade pooler är att de är för svala för min smak under den perioden. De värms ju på av solen och kyls ner av de svala nätterna. Senast parkerade vi oss vid en grund barnpool där ungarna plaskade på men jag själv mer vadade runt.

  Så är det viktigt med riktigt varmt badvatten skulle jag rekommendera att åka lite senare av säsongen.

  Med vänlig hälsning Gölin

  Gölin Swessar Sunwingmamma
 • Hej!
  Hotellet hälsar att poolerna är 20-23 grader varma i maj.
  Mvh
  Stina

  Stina Möllstam
 • Hej!

  Vi var på Sandy Bay i april för två år sedan. Alla poolerna utom sportpoolen var uppvärmda till 25-26 grader och helt OK att bada i tyckte vi.

  Hälsningar
  Sanna

  Sanna

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.