Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Vart ska vi åka i april/maj helst med kort transfer?

****Har inatt avbokat resan till Egypten då dottern hastigt insjuknade 02.30 med hög feber. Vi gillat sunwing och kommer boka ny resa så fort vi bestämt oss.
Fakta: Jag pappa åker själv med min dotter på snart fyra år (mamma har inte tid). Vi gillar lyx, bra mat, det får gärna vara lite varmt (kvällen har mindre betydelse då hon somnar efter minidiscot, ej lång transfer över 60 min.
Kan ni tipsa om vart vi ska åka

Kommentarer

 • Hej Jonas!
  Va tråkigt att dottern blev sjuk. Hoppas hon kryar på sig och tillfrisknar snart.
  Alla sunwing hotell i Vings utbud är ju jättebra och anpassade för just barnfamiljer. Ska ni åka nu snart är ju det lite mer säkert klimat i Egypten, Turkiet och Cypern. I Spanien och Grekland kan det vara toppenväder nu men även kallare kvällar.
  Jag och min familj åker till Sunwing Side East i maj. Har inte varit där tidigare men de säger att det är ett kanonhotell. Transfern ligger på cirka 60 min där.
  En kort transfertid har ni också på Rhodos och Sunwing Kalithea, cirka 30 min. Ett hotell som ligger jättebra vid havet och dessutom närheten till den väldigt fina Rhodos stad.
  Vill också slå ett slag för Sunwing Alcudia vilket är ett av mina absoluta favoritsunwing. ligger helt oslagbart vid den långa alcudia stranden med en transfertid på cirka 45 min från flygplatsen.
  Som ni hör finns mycket att välja på. Fundera lite på när ni vill åka och kanske vilket land ni skulle tycka var spännande.
  Ha en riktigt trevlig resa och hör av er igen om ni har fler frågor.
  Mvh Ronny

  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Hej och tack för svaret
  Vi har bott på sunwing Alcudia och Sunwing Kalithea innan. Egypten har inga resor kvar. Vad är skillnaden mella east och west i turkiet? Vi kommer åka april-maj tror jag.

  Jonas
 • Hej igen Jonas!
  Ok, då känner du till hotellen.
  East är nyare än west och lite större.(East byggt 2012 med 300 lägenheter och West 2007 ed 254 lägenheter) Som sagt har jag inte varit på East men har hört mig för och den stora skillnaden är att West har ett lokalt centrum väldigt nära med lite mer restauranger och affärer. Runt East finns inte så mycket men i gengäld är det bara cirka 1,7 km till centrumet i Side. Det är lätt att få tag i taxi.
  Stranden ligger cirka 250 m från West och 500 m från East. På east går det gratis badbussar ofta.
  Bägge hotellen är väldigt fina och trivsamma. West har jag varit på själv och upplevt detta och East har jag hört väldigt mycket om.
  Dessutom är prisbilden i Turkiet på en trivsamt låg nivå jämfört med andra länder runt medelhavet.
  Ha en riktigt härlig semester
  Mvh Ronny

  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Tack för svaret

  Jonas
 • Hej Jonas,

  Jag kan verkligen rekommendera båda Sunwing hotellen i Side Turkiet. Som Ronny nämnde är East nyare och upplevs betydligt större än West.

  Men det som är avgörande är vad ni tycker främst om och vill göra?!
  Åka in till Side några ggr, bada i poolen? Då hade jag valt East.
  Men om det är havet och lite enklare(kortare) shopping som lockar mest så hade jag valt West men båda poolområdena är jättebra likaså stränderna.

  Vill ni kunna lämna hotellet för en promenad någon kväll för att se något annat så är West bästa alternativet.

  Hoppas er dotter blir frisk snart och trevlig resa när det är dags.

  Med Vänliga Hälsningar Emely

  Emely Enocson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.