Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Vart reser man i slutet av september?

Hej! Jag och mina två barn, 5 och 9 år, tänkte resa på en sol- och badsemester i slutet av september 2017. Vilket Sunwing-hotell rekommenderar ni för det?

Kommentarer

 • Hej Anneli!
  Va härligt det låter med badsemester så där på höstkanten. Kommer säkert bli fantastiskt.
  Din fråga kan vara lite klurig utefter den knappa informationen du ger mig. Som du kanske vet så är ju grundkonceptet på alla Sunwing detsamma med tillgänglighet, bekvämlighet och trivsel för familjen det centrala. Vilket ställe man väljer kan ju bero på tex om man vill ha närhet till någon större tätort med shopping, restauranger eller om man kanske tom vill ha det lite mer avskilt och lugnt.
  Jag tolkar i alla fall din fråga som att det mer är en fråga om vädret eftersom det är relativt sent på säsongen. Man kan ju ha otur vart man än åker men jag skulle ändå säga att vädret är lite mer osäkert på tex Mallorca och Rhodos än vad det är lite mer söderöver. Jag och min familj har varit i Turkiet så sent som i oktober och har haft underbara fantastiska veckor där. Vädret är väldigt stabilt med en helt lagom temperatur på runt 27-28 grader. Enligt oss en mycket bättre temperatur än de 36-40 man har mitt i högsommaren. Så min absoluta rekommendation skulle faktiskt bli Sunwing Side East Beach för er. Den lilla stan ligger ca 2 km ifrån hotellet och dit är det lätt att ta sig antingen till fots eller taxi. Den långa härliga stranden ligger ca 500 m från hotellet och det går badbussar väldigt ofta till/från hotellet om man inte vill gå.

  Jag har själv inte varit på Kreta men har förstått av vänner som varit där att det också är en bra destination lite senare på året. Sunwing Makrigialos ligger lite mer avskilt och ca 2 h transfer från flygplatsen.

  Hoppas att detta var till lite hjälp. Återkom gärna om du har mer frågor och framför allt, ha en fantastisk semester.

  Hälsningar Ronny

  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Hej Anneli,

  Jag håller med Ronny i det han skriver. Jag har varit på ett antal resor i skriftet aug/sept och haft fantastiskt bra väder på Kreta/Rhodos/Cypern/Turkiet vilka alla ligger en bit söderut i medelhavet. Hur snabbt vädret ändras där är jag osäker på men tror säkert att alla tre fungerar i slutet av sept med men att Turkiet och Cypern förmodligen är solsäkrast då.

  Återkom gärna med fler funderingar, Gölin

  Gölin Swessar Sunwingmamma
 • Hej,
  Jag har varit på Sunwing Kallithea på Rhodos i september och det var jättevarmt och skönt och varmt i havet. Jag har även varit på Sunwing Alcudia Beach på Mallorca i mitten av september och det var också bra väder. Härligt att kunna åka när det inte är högsäsong. Hoppas att ni får en skön semester.
  vänligen,
  Helena

  Helena Zetterquist Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.