Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Resmål under februari - mars

Vi är en familj på 2 vuxna och 2 barn i åldern 4 och 8 år. Vi har aldrig varit utomlands tidigare men är sugna på att åka en vecka i februari eller mars.
Vi vill åka till ett sunwing family/ocean beach hotell och bo i bästa tänkbara lägenhet.
Vi vill inte åka till Thailand utan kan max tänka oss en flygresa till Kanarieöarna.
Önskar få tips från Er som bott på dessa hotell om vilket resmål vi ska välja samt vilket hotell och då även vilken typ av lägenhet som är bäst.
Hälsningar från oss

Kommentarer

 • Hej Emma,
  Spännande med utlandspremiär!
  Den tiden på året kommer det vara ganska kallt på de Sunwing som inte ligger i Thailand. Lite för kallt för bad. Då skulle jag tänka på att åka till ett hotell som inte ligger helt avsides, utan åka någonstans där man kan göra saker utanför hotellet. Åker ni till Mallorca där det finns två Sunwing så har ni ju hela Mallis att utforska också. Vi brukar alltid bo i Royal Family Suites med havsutsikt och har hittills alltid varit väldigt nöjda med de rum vi har fått.
  Sunwing Kallithea till exempel är mitt favorit Sunwing och jag gillar det jättemycket. Men det passar för de som är badsugna, badmöjligheterna är en så stor fördel där när det är varmt, men jag skulle inte rekommendera det den tiden på året.
  vänligen,
  Helena
  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej!
  Nu är ju inte jag Sunwingförälder men hoppas det är ok att skriva ändå. Annars får ni ta bort inlägget . 
  Det är stor skillnad på vädret på medelhavsresmålen som Mallis och Rhodos där det inte alls är särskilt varmt och def inte badvänligt i feb/ mars jämfört med Kanarieöarna. Säsongen har inte ens börjat på Mallis, Rhodos etc då.  Jag har varit på Kanarieöarna i början av mars flera gånger och då har det varit som bra svensk sommar. Sunwinghotellen har ju dessutom rejält uppvärmda pooler så jag hade inte tvekat på början av mars.
  Kanarieöarna är ju ett åretruntresmål för sol och bad, och även om det är lite svalare typ dec- feb så åker ju många dit och plaskar friskt (framförallt i varma pooler). Vi åker faktiskt i början av feb till Teneriffa och Sunwing Fanabe (feb kan det vara  lite ostadigare väder fortfarande men vi kör på det ändå och hoppas det blir bra) efter att ha lyssnat runt samt läst på på många sidor. Jag har även varit där dec- jan som barn och minns bara fint väder och bad, men det var ju längesedan.

  Vi har varit på Sunwing Arguineguin på GC som var jättefint med härligt varma pooler (början av mars 2014). Fint väder men rätt kallt i havet, supergod mat och fräscht hotell med bra barnunderhållning.

  I feb -18 testar vi SW Fanabe på Teneriffa som oxå verkar toppen.

  Uppvärmd pool är dock ett stort plus (finns på alla SW /OBC på Kanarieöarna) den tiden på året!

  Hoppas ni får en skön resa!!

  Anna-Karin
 • Hej Anna-Karin,
  Det är jättebra att du skriver. Det är många som är nyfikna på väder och temperaturer och det är toppen att du delar med dig.
  Jag håller tummarna för att det är bra väder för er på Teneriffa och att ni får en skön semester där i februari.

  vänligen,
  Helena
  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Tack :-)!!
  Anna-Karin

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.