Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Värme i poolerna på Sunwing Arguineguin och/eller Fanabe strax innan 1 nov?

Hej igen!
Jag fördriver en vab-dag här med att fortsätta fundera på vår eventuella höstlovsresa och undrar nu om nån av er har erfarenhet av hur varmt det är i poolerna på Sunwinghotellen strax innan värmen sätts på den 1 nov? Känns ju trist att åka den 28 okt o ha halva resan med kallt vatten...

Tack igen

Kommentarer

 • Hej Anna-Karin!
  Jag har varit på båda de hotellen du undrar över, dock är det ganska länge sen och inte heller på den tidpunkten du nämner. Verkar inte som någon annan här på forumet varit där precis den tiden så jag tänkte jag kanske kunde ge dig lite vägledning i alla fall.
  Som vanligt så är det väldigt svårt att uttala sig om hur värmen kommer vara under säsongen. För det är ju hur säsongen ser ut som påverkar temperaturen i poolerna. Det kan vara lite lurigt just de där veckorna men det som är positivt på kanarieöarna är att det är en relativt jämn temperatur. Om man jämför med Mallorca som vår familj var på i maj, var temperaturen ganska låg men då får man ha i åtanke att våren och vintrarna är bra mycket kallare där.
  Med det sagt borde temperaturen i poolerna vara förhållandevis högt på kanarieöarna, och har ni tur blir det en riktigt varm höst, då tror jag det är ok.
  Hur som helst så är det väldigt fina hotell bägge 2. Arguineguin ligger fantastiskt vid vattnet och har en fin utomhusscen. Fanabe är lite mindre men väldigt mysigt. Dessutom har ni den grymma stranden alldeles runt knuten och massa saker att upptäcka på fantastiska Teneriffa.

  Ha en fin resa var ni än bestämmer er för att åka
  Med vänliga hälsningar Ronny
  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Tack så mycket för ditt svar!  Jag har faktiskt i dag bokat en resa till Teneriffa och Fanabe den 31 okt, och den 1 nov ska ju poolerna börja värmas så det känns som ett rätt säkert kort nu :). Med lite tur är det ju dessutom fortfarande skapligt varmt i havet, men man blir ju inte lika beroende av det då :). 

  Förresten, du som varit där- du har inget minne av hur terasserna  ser ut i enrumslägenheterna? Är de inhägnade eller öppna? Vi bokade balkong nu för att definitivt ha inhägnat (rymmande barn till poolen känns sådär), men skulle ju egentligen helst ha i markplan.

  Tack igen ☀️
  Anna-Karin
 • Hej igen!
  Det var väldigt länge sen jag var där och har inget direkt minne av det. Men gick in på hemsidan och kollade och där finns planlösningar på alla rum och det ser ut som att det i de flesta fall är inhägnade terasser. I vissa fall ligger terassen mot en mur så då är den ju definitivt inhägnad men kanske inte den bästa utsikten.
  Gå in och kika på sidan och fråga gärna igen om du har frågor
  Mvh Ronny

  https://www.ving.se/kanarieoarna/playa-de-las-americas/sunwing-fanabe/charterpaket-sunwing?ItemId=4107&TravelFinderQuery=149%3ad0001010165%3ad201710312788%3a0%3a8%3af0%3a201%3a1_c4_42%3a42%3a3%3a5%3at4%3a2%3a&QueryDepID=2788&QueryCtryID=65&QueryDestID=0&QueryAreaID=149&QueryResID=201&QueryDepDate=20171031&QueryUnits=0&QueryAges=42%2c42%2c3%2c5&QueryDur=8&QueryType=4&_flowCharterBooking=6efa5af7-5b79-4dd8-8088-9902b7537876#price-list
  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Tack igen för svar! Ja jag tyckte ju det såg så ut på hemsidan också, ska kanske ringa o kolla m Ving då.

  Tack för svar o ha det bra ☀️


  Anna-Karin
 • Detsamma till dig!
  Hälsningar Ronny
  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Hej Anna-Karin,
  Vad härligt att redan har höstresan bokad! Vi besökte Teneriffa & Fanabe 2a veckan i nov 2015.
  De 1-rums mot poolmoråde som du nämt har en mur är definitivt helt rymningssäkert, vi bodde 1v upp övanför dessa. Däremot så är jag liksom Ronny säker på att utsikten är väldigt begränsad.
  De 1-rums med terass som ligger mot  poolmoråde block C, rum 106-112 är inhängande med grind & det är en liten trapp ner mot poolen om man så vill. Se bilder: Bilder Fanabe
  Dessa rum skulle jag valt före de med mur, den enda ev nackdel kan vara att de är lite mer stoj vid poolmoråde dagtid & dessa terasser är ganska nära. Vill minnas att det är en del planteringar mellan så som på bilderna. 
  Hoppad ni hittar något som passar er, Trevlig resa!
  Med vänlig hälsning, Emely


  Emely Enocson Sunwingmamma
 • Tack :-)!Det fanns inga andra terassrum kvar än med mur, så det fick bli balkong mot poolen o önskemål om första våningen :). 
  Ja skönt att ha bokat redan, just höstlovet verkar ju gå åt fort. Och faktiskt ska vi till Cypern o Sandy Bay redan i maj (hm sommarsemestern däremot får spenderas hemma på terassen ).
  Tack igen för svar o ha det bra!!
  Anna-Karin

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.