Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Var ska vi åka med 4barn mellan 2-8 år i februari/mars 2017?

Hej,
Vi var på Teneriffa och bodde på Fanabe beach i Februari 2016 och va verkligen supernöjda med allt. Nu ska vi åka samma tid feb/mars i en vecka 2017 men skulle vilja prova nåt annat sunwinghotell.
Vill inte ha längre restid än till Teneriffa och vi vill ha varma sköna pooler!! Helst inte för blåsigt hellerVi vill gärna ha många tips så det blir så bra som möjligt för oss alla!! 5 vuxna och 4 barn i åldrarna 2-8 år!
Älskade verkligen sunwingkonceptet!!

Helena Bertilsson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Helena!
  Va roligt att höra att ni gillade Sunwing så mycket. Ja det är verkligen perfekt speciellt när man reser med barn och Teneriffa är ju också fantastiskt.
  Ni skall åka i feb/mars och faktum är ju att utbudet då är mer begränsat än på sommaren. Det ni har att välja på är Teneriffa, Gran Canaria och Thailand.
  Tar vi då bort Teneriffa är det Gran Canaria och Thailand som gäller och tar vi i beaktning att ni inte vill ha längre flygtid än till Teneriffa har vi Gran Canaria kvar.
  Där finns det jättefina Arguineguin seafront https://www.ving.se/kanarieoarna/arguineguin/sun...
  som ligger precis vid havet och med alla de sedvanliga Sunwing faciliteterna.
  Skulle ni vilja testa något nytt så finns även Ocean Beach Club som är ett nytt koncept som grundar sig på Sunwing konceptet men är lite lugnare och lyxigare. Kolla in länken:
  https://www.ving.se/kanarieoarna/playa-del-cura/...

  Skulle ni ändå kunna tänka er en lite längre flygresa flyger Ving direkt till Phuket Thailand och där har ni 2 hotell att välja mellan, Bangtao Beach och Kamala beach. Visst är flygresan längre men i gengäld får ni ett vädersäkrare resmål i feb/mars.

  Hoppas detta var till lite hjälp. Kika vidare på länkarna ovan och återkom om ni har fler frågor
  Och ha en riktigt härlig semester vart ni än åker.
  Mvh Ronny


  Ronny Olsson Sunwingpappa

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.