Till senaste kommentaren

Var bor man bäst på sunwing alcudia beach.

Hej!
Jag undrar var bor man bäst på sunwing alcudia beach?
Vi har tittat på family lägenhet på princessa och vi har även tittat på family lägenhet på magdalena. Vi vill gärna ha nära till restaurang/ buffen samt barn aktiviteter och strand.

Kommentarer

 • Hej Terese!

  Som ses på denna karta (se länk nedan) så ligger byggnaderna på Sunwing Alcudia beach lite utspridda runt omkring huvudbyggnaden Nuevas Palmeras. Avstånden är dock inte stora utan varje byggnad nås enkelt med en kort promenad. Fundera vad som är viktigast för er att ha nära till.

  Om ni söker närhet till buffé-restaurang och Miniland (som finns vid Nuevas Palmeras) så ligger Magdalena närmast, där har ni även en liten park med en lekpark mellan er och stranden.

  Princesa ligger ett stenkast närmre stranden precis invid strandpromenaden. Vid Princesa finns även Sunwings a la carte restaurang 'La Tasca' samt show-området där de populära nöjesshowerna håller till samt Lollo och Bernies after beach mm.

  Då mina barn tycker om showerna och jag själv uppskattar ett nära havsläge hade jag valt Princesa, jag gissar dock att ni skulle bli nöjda med båda boende valen. Alcudia är ett mysigt resmål som erbjuder en fantastisk strand.

  Hör gärna av dig igen om du har fler funderingar!

  Mvh Gölin

  https://www.ving.se/spanien/alcudia/sunwing-alcudia?keyword=sunwing%20alcudia%20beach&matchtype=e&msclkid=808cf4be88c815a10350a88efa0e99d2&push=accommodation&utm_campaign=Brand_Sunwing&utm_content=Sunwing-Mallorca-Sunwing%20Alcudia%20Beach&utm_medium=cpc&utm_source=bing&utm_term=sunwing%20alcudia%20beach&accommodationTab=1
  Gölin Swessar Sunwingmamma
 • Hej Terese,

  Vi besökte SW Alcudia i sommars & bodde i Victoria. Vi är 5 i familjen & yngsta barnen var då 4år. Dvs vi hade bara en sulky som vi lämnade nere då vi bodde någon våning upp. Förövrigt är vi jättenöjda ned Victoria.
  Som Görlin säger så är avstånden inte långa.
  Ang de rum ni funderar på så ni får mest hav om ni väljer Princesa där finns också resturang La Tasca som servera frukostbuffé. Vill ni bo närmare miniland hade jag valt Magdalena men då är ni en bit ifrån havet. Till bufférestaurangen är det ungefär lika långt från båda, 2-3 min.
  Vet inte hur gamla era barn är men om jag få rekommendera fritt hade de varit rum 4102-4109 på markplan mot havet i Victoria det ligger mitt i men ändå lite avskilt. Här finns en gräsmatta utanför terassen för mer privat häng/lek och en genväg direkt utanför över till miniland då lite större barn kan gå dit själva. Nära till havet & den stora bufférestaurangen. Dvs nära till allt & mycket fina & nyvrenoverade rum.
  Se karta Rum över Victoria.
  Säger som Görlin, Alcudia är ett jättehärligt resmål men en lång fin strand & tillhörande strandpromenad ner till centrum så tror ni blir nöjda vad ni än bor.

  Önskar er en härlig resa,
  Med vänlig hälsning, Emely


  Emely Enocson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.