Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hur är vädret och vattentemperaturen i hav och pool på Rhodos i april?

Vi skall åka til Sunwing Rhodos kallithea 26 april 2015 vi undrar hur vädret och vattnet i havet är? Är det för tidigt att åka ner?
Vi skall bo på helios royal sute med begränsad havsutsikt.

Lizzie Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Lizzie!
  Va kul att ni skall åka till Rhodos. En fantastisk ö där jag tom jobbade en gång i tiden. Kan verkligen rekommenderar ett besök i gamla stan någon kväll.
  Ang vädret så är ju april lite av en chansning vart man än åker i medelhavet. Grekland brukar väl generellt vara lite varmare än Spanien i april. Kollar man nätet så sägs det allmänt att medeltemperaturen är runt 20 grader och såklart svalare på kvällarna, cirka 17 i vattnet. Regnet skulle jag inte oroa mig för så mycket då det oftast är frågan om korta skurar.
  Allt beror ju på vad ni förväntar er och vad ni gillar. Vill ni ha en grön ö med en härlig temperatur och inte så mycket folk är april perfekt. Vill ni ha 25 grader i vattnet och en ständigt lysande sol skulle jag nog välja att åka lite senare.
  Mvh Ronny

  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Hoppas resan blev bra Lizzie! Vi har bokat en sådan Royal family Suite i Helios nästa sommar. Var ni nöjda med rum och läge? Och vad tyckte ni om resorten i övrigt? Berätta gärna och kom med tips!

  Elin
 • Hej Elin

  Vi hade en toppen vecka det var 18-20 grader varmt kl. 9.00 på morgonen det var dagar som det kom upp i 36 grader tänk då på att vi åkte ner 26 april.Vattnet i poolen och havet var inte varmt. Vi bodde i rumsnummer 1712 helt enormt fin utsikt över havet solstolar på balkongen( även duch)alla vi som bodde där vi låg och solade oss på balkongen.
  Lägenheten var fräch och ren.Det var trappor till våra lägenheter men det fanns hiss. Hotellområdet var fint personalen var hjälpsamma och trevliga.Det finns en stor mataffär
  välsorterad när man kommer ut ur Hotellområdet man går till höger förbi busshålplatsen och över gatan. Nackdelen var att flyget går hem på kvällen vi fick lämna rummet kl. 12
  på dagen men vi bokade en lägenhet hemifrån som vi fick ha till kl.18.00. det kostade 345 kr extra men det var det värt.Till råga på allt så var vårat flyg försenat hem det avgick kl.
  01.30 istället, alla små barnen var så rediga fast dom inte fick sova.
  Jag skulle vilja ställa en fråga till Ving hur dom tänker när dom flyger hem så sent på kvällen och man får lämna rummet så tidigt med tanke på att det är ett barnhotell?
  Ni kommer att få en väldigt fin semester nästa sommar, det är ett fint område.
  Något som var positivt det är kort bussresa till hotellet.
  Vill du fråga något mer är du välkommen
  mvh Lizzie

  Lizzie Larsson
 • Tack för snabbt svar! Låter toppen!

  Elin
 • Hej Lizzie!

  Kul att höra att du har haft en härlig semester på Sunwing Kallithea Beach på Rhodos! Jag var själv på Kreta nu i maj och det var verkligen varmt för årstiden.
  Våra flygplan åker på sommaren flera gånger per dygn fram och tillbaka till Medelhavet och för att hinna med det kan det ibland vara tidiga och ibland sena avgångar. Förhoppningsvis kan man sova lite på planet om det går tidigt eller sent.

  Våra Sunwinghotell är nästan alltid fullbokade vilket gör att det kommer nya gäster som ska bo i ditt rum. De flesta rum lämnas på samma dag och mina kollegor som städar och gör iordning rummen har ett hektiskt schema för att hinna städa klart. Som ankommande gäst vill man såklart inte behöva vänta på sitt rum efter en lång resa hemifrån. Men det är just därför vi erbjuder möjligheten att hyra ett rum som man får behålla lite längre. Vi försöker göra det så bra som möjligt för både de gäster som lämnar semestern och de som precis börjar sin.

  Robert Gunnarsson
 • Hej Elin

  Ursäkta jag skrev fel lägenhetsnummer till dig vi bodde i nr 1312 på helios royal suite.
  Det var en fantastisk utsikt över havet .

  Mvh Lizzie

  Lizzie Larsson
 • Kommentaren har flyttats till ett separat inlägg.

  Martin

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.