Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Värme, pool och hav i oktober - Sunwing Kallithea Beach

Vi kommer att åka till makrigialos nu i mitten av okt. Underbart! Någon som varit där så sent på säsongen? Ska vi räkna med några regn-dagar och hur ska man tänka klädmässigt, som en svensk sommar? Såg också att ac kan vara avstängt då, är det något problem?  Vänliga hälsningar
Marina Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Marina!
  Jag har varit på Makrigialos men inte så sent på säsongen. Däremot var vi i Turkiet i oktober för ett par år sen och klimatet på Kreta är ju jämförbart. Som alltid är det där med väderfrågor lite vanskligt att svara på då det ju kan vara olika från år till år. Vår upplevelse av att resa sent på säsongen är enbart positiva då det är lite lugnare och dessutom svalare klimat än mitt i sommaren. Vi hade inget regn men det kan ju så klart hända. Generellt skulle jag nog säga att det är varmare än en svensk sommar, med andra ord varmare än 15 grader....haha......dagarna kan det t.o.m vara riktigt varmt för att bli svalare på kvällen/natten. Brukar därmed inte vara några problem att AC är avstängt.
  Kanske någon i forumet har varit just på Makrigialos i oktober och kan svara mer exakt men sammanfattningsvis skulle jag säga att det är en bra tid att åka. Dock får man räkna med att det är lite större risk för regn och lägre temperaturer än mitt i sommaren.
  Ha en riktigt härlig semester
  Bästa hälsningar Ronny
  Ronny Olsson Sunwingpappa

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.