Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hur är vädret på Rhodos, Sunwing Kallithea i slutet på april/början på maj?

Hej!
Är det någon som har erfarenhet av att åka till Sunwing Kallithea då? Hur var vädret? (även om det inte finns några garantier hur det blir i år...)

Kommentarer

 • Hej Netta!

  Den erfarenhet jag kan dela med mig av är när vi var på Rhodos och Sunwing Kallithea förra året 18-25 maj, någon vecka senare än vad du tänkt åka kanske.

  Precis när vi kom ner så var det lite molnigt och blåsigt och inte riktigt den där solen och värmen vi ville ha just då, men barnen badade och var nöjda ändå så det var nog mest vi vuxna som tyckte det var lite "kyligt". Men vädret stabililiserade sig och resten av veckan fick vi sol, blå himmel och jätteskönt väder. Kvällarna kunde vara lite kyliga och blåsiga så då fick man ta på sig en tröja men på dagarna räckte det med shorts och linne och vi kunde njuta av solen och badande i poolen.

  Hör gärna av dig igen till oss om du har fler frågor kring Sunwing Kallithea eller om det är något annat råd eller tips du vill ha kring Sunwing eller semestern.

  Trevlig kväll!

  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Hej,

  Jag har inte erfarenhet av Rhodos under den perioden men däremot av Cypern i slutet av april och Kreta i mitten av maj.
  Vädret har på båda resorna varit väldigt blandat med både solstolsläge i solen liksom mulet o regn. Kvällarna kändes som svensk sommar - dvs extra tröja på om man är lättfrusen. Solen värmer ofta på skönt när den är framme medan luften kan upplevas som lite kyligare om man är i skuggan. Allt beror lite på hur man vill ha det, är man ute efter hetta och ett uppvärmt hav är kanske sensommaren att föredra men vill man åt lite skön försommarvärme så är det bara att ge sig av. Fundera över vad som är viktigast för er och hör gärna av dig igen om du har fler funderingar,

  Trevlig resa, Gölin

  Gölin Swessar Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.