Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Vad skall jag tänka på?

Hej! Reser med en femåring, en treåring och en ettåring.
Vad skall jag inte glömma att packa med och vad skall jag särskilt tänka på?

AnnaMaria Frej Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej AnnaMaria,

  Det korta svaret: Blöjor, barnmat, solskyddskläder, simpuffar och solkräm

  Det långa svaret: Det beror ju lite på vart du ska resa. Reser du till större ställen inom Europa så går ju nästan allt att lösa på plats.

  På flyget är det viktigt att ha med sig tillräckligt med blöjor, väldigt viktigt. Du vill inte sitta där och ha slut på blöjor. Även ombyten är viktigt att ha i handbagaget, om man råkar ut för läckande blöjor eller en massa spill. Det är också bra att ha med något barnen kan sysselsätta sig med. Och lite extra snacksproviant är också bra. Kex och russin exempelvis om de gillar det.

  På de Sunwing vi har varit på fanns det blöjor att köpa, men det är betydligt dyrare än hemma och kan vara värt att ta med sig.

  Om barnen äter pulvervälling så ta med det också. Det brukar finnas vällingvarianter på Sunwings minimarket, men om barnen har ett favoritmärke så ta med hemifrån. Kan vara bra att ta med en sort också för känsliga magar om det skulle behövas.

  Oftast har jag märkt att man har för mycket packning med sig. Det mesta finns på plats. Och på många Sunwinghotell kan du ju även använda tvättmaskin mot en avgift, så man behöver inte jättemycket kläder med sig heller.

  Vänligen,
  Helena

  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Tack så mycket Helena!
  Vi reser till Gran Canaria.
  Vänliga hälsningar!

  AnnaMaria Frej
 • Hej!
  Måste säga att det sista som Helena skrev är nästan det viktigaste, ta inte för mycket med er. Ofta brukar man återvända med halva väskan oanvänd. Superlätt att tvätta annars. Man kan ju enkelt tvätta upp lite smågrejor på rummet med lite Y3 i väskan.
  ha en superbra resa

  vänligen
  Ronny

  Ronny Olsson Sunwingpappa

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.