Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Vad finns det för aktiviteter på Sunwing för en 12-åring?

Var finns roliga aktiviteter för en tolvåring?

Kommentarer

 • Hej Sara!

  Det finns en hel del aktiviteter för en 12-åring på Sunwing.

  Till att börja med så finns det en egen plats för de äldre barnen - Teen Lounge där de kan "hänga" lite, spela TV-spel och umgås.

  Precis som de mindre barnen har sina ledare i miniland så har också de äldre barnen sina egna ledare som håller i massor med olika aktiviteter för dem. Det ordnas t ex. olika slags sportturneringar både i poolen och på land, min son som är 12 år brukar uppskatta fotbollsturneringarna de ordnar. De ordnas också t ex. pizza och filmkvällar och Teen Idol där ungdomarna får möjlighet att vara stjärna för en dag, öva in en låt och sen uppträda på scen med den och allt vad det innebär.

  De har väldigt roligt tillsammans med ledarna och jag upplever att de i denna åldern blir lite mer "kompis" med ledarna som håller i aktiviteterna för de äldre barnen, de hittar ju även en hel del nya vänner genom att vara med på aktiviteterna som de kan umgås med under semestervistelsen sen.

  Alla barn och ungdomar är ju dock olika och vill man inte vara med på så många gruppaktiviteter så kan det vara roligt att t ex spela tennis tillsammans med familjen, de flesta Sunwing vi varit på har haft banor som tillhört hotellet. Det ordnas också olika träningspass på hotellet där man som förälder och barn kan träna tillsammans eller varför inte gå på spa ihop!

  När ni anländer till ert Sunwing så kika efter Holidayplannern i receptionen där kan ni se vilka dagar vilka aktiviteter ordnas osv. Ledarna för de äldre barnen brukar också vara bra på att gå omkring vid poolområdena på dagarna och fånga upp de äldre barnen och berätta om vad det är för skoj på gång just nu!

  Kom gärna med fler frågor & funderingar kring detta eller Sunwing i övrigt så svarar vi gärna!

  Ha en bra dag!

  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.