Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Utflykt till Lindos

Hej. Funderar på en utflykt till Lindos när vi är på Rhodos. Undrar bara vilken utflykt som är bäst med barn. Det finns varianten med buss och en med båt. Någon som varit på antingen den ena eller den andra? Hämtas man vid hotellet på båda utflykterna? Kan man köpa mat på buss/båt eller behöver man ta med själv?

Kommentarer

 • Hej Malin!

  Vad härligt att ni funderar på att göra en utflykt när ni är på Rhodos och se lite mer av ön!

  Vi åkte till Lindos när vi var där för två år sedan men inte med båt eller buss utan hyrde en bil och gjorde en egen liten utflykt med lite olika stopp på vägen!

  Jag har kikat på hemsidan och läst om de två turer du funderar på och båda verkar ju härliga på sitt sätt.

  Det är nog lite på vad ni personligen föredrar, åka buss och se lite mer av ön från land, åka förbi små mysiga byar och göra de "studiebesök" som näms. Alternativt om ni föredrar att åka båt och vara ute på havet och kunna ta ett dopp vid stoppet som görs vid Tsambikabukten på tillbakavägen (Vi besökte Tsambikastranden när vi var där och där var jättefint!) Jag tror båda är bra helt enkelt så beror nog lite på vad ni vill ha ut av utflykten och om ni känner att det är "lättast" att åka med barnen på bussen eller på båten beroende på hur gamla de är också osv. kanske.

  Jag chattade med hotellet, (antog att ni skulle bo på Sunwing Kallithea) då jag inte kunde läsa mig till vart man hämtades och frågade även om man kunde köpa ngn mat ombord. Hotellet svarade att man hämtas upp vid hotellet till Lindos-utflykterna och att där inte fanns ngn mat att köpa ombord men att ni hade god till att köpa detta under tiden ni har på egen hand under utflykterna. Vi själva brukar packa ner ordentligt med vatten och ngt litet att äta innan det är dax att ge sig av för dagen så att man har lite reserver med sig om det skulle behövas!-:)

  Återkom gärna med fler frågor och funderingar om du har det. Kanske är det någon här i forumet som varit på någon av de nämnda utflykterna och kan komma med lite mer info från just dem!

  Ha en fortsatt bra dag!

  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Tack Annelie för svaret. Det är ju skönt att man blir hämtad vid hotellet, var rädd att man själv skulle behöva ta sig till hamnen i Rhodos för båtutflykten.
  Får se om någon annan svarar som testat någon av utflykterna 😀
  Ha en bra dag själv

  Malin Petersson

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.