Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Utflykt Sandy Bay Beach

Hallå ☺
Är det någon som har varit på utflykter som Ving ordnar, från Sandy Bay Beach ?
Hur har de i så fall varit?
Vi är lite sugna på katamaran.. reser med 3 barn som kommer vara 7, 6 och 4 år.

Kommentarer

 • Hej Veronica,

  När vi var på Cypern sist för två år sedan åkte vi på en båtutflykt som vi köpte genom Ving. Hittar inte just den utflykten i programmet nu men den var liknande den som nu heter San Antonino fast den vi då åkte var med barn.

  Vi tyckte alla att det var härligt att komma ut på havet, fina vyer och en chans att se delar av Cyperns kust från havet. Vi åkte förbi Cap Greco som är väldigt fint och sedan uppemot Farmagusta innan vi vände hemåt igen. Vi stannade två gånger för badstopp, man fick klättra ner i havet eller dyka från båten och bada i det otroligt fina turkosblå vattnet. Detta uppskattade vår då 13-åringa son mkt medans vår då 9-åriga dotter tyckte det var lite läskigt så hon och jag stannade på däck och solade istället. Det var ganska mkt folk på vår båt som ville i samtidigt och djupt i vattnet så just detta momentet kanske passade de vuxna eller äldre och lite mer våghalsigare barnen bättre. Överlag uppskattade vi annars alla utflykten och det var härligt att komma ut på havet och hitta på något annat en dag.

  Går ni ner till hamnen finns det många båtutflykter att boka in sig på om ni vill men vi personligen tycker att det är både smidigt och skönt att boka genom Ving.

  Hoppas du fick lite vägledning och att ni hittar en utflykt som passar er alla. Vi åker till Cypern i år igen och denna gången funderar vi på att hyra bil någon dag och ta oss runt på egen hand och förhoppningsvis hitta lite några mysiga platser och badvikar att stanna till vid under färden.

  Hälsningar Anneli  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.