Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Utbudet på minimarket på hotell Sunwing Kalithea Beach på Rhodos

Hej,
Vi ska snart åker till Sunwing Kalithea Beach på Rhodos och undrar om det finns alla bebisprodukter som vi behöver på minimarket, t.ex. blöjor (storlek 5), badblöjor, Ella's kitchen (eller liknande squeezies)?
Vad är reglerna i bebispoolen, badblöjor eller badbyxor?

Hälsningar,
Julia

Kommentarer

 • Hej, vad roligt att ni ska till Kallithea, vi har också bokat två veckor där i sommar och jag ser verkligen fram emot att komma dit igen.
  Vanligtvis brukar det funka både med badblöjor och täta badbyxor i barnpoolerna. På minimarketen brukar det finnas blöjor i olika storlekar. Badblöjor också. Men det blir nog billigare att köpa badbyxor innan än att köpa badblöjor på minimarketen. Smoothies på påse vet jag inte om jag har sett, jag har nog inte kollat efter det å andra sidan, för jag brukar packa med mig några stycken. Enklast är nog att mejla hotellet och fråga hur utbudet ser ut i minimarketen, om du specifikt vill veta om det finns ekologiska smoothies i klämpåse. Fruktpure på burk brukar i alla fall finnas och juicer.
  trevlig semester,
  Helena

  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Tack så mycket!!

  Julia
 • På den anden side af gaden foran hotellet findes der et stort supermarked, AB hedder det. De har alt hvad I behøver og til billigere pris end på minimarkedet på hotellet.

  Anja
 • Tack Anja, bra tipps, dit ska vi gå! Det finns nästan allt man kan tänka sig på minimarket, men lite för dyrt.
  /Julia

  Julia
 • Hej! Vi ska till Avra Imperium tror jag det hette, på krets, chaniakusten. Vad gäller i deras pooler? Får man ha badbalja eller är det endast badbyxor som gäller? Häls. Linda

  Linda
 • Rättstavningsprogrammet Får man ha badblöjor eller endast badbyxor?

  Linda
 • Hej Linda,

  Vad härligt med en resa till Kreta i sommar.

  Reglerna för poolerna på Avra Imperial Beach Resort & Spa är inget som vi har information om. Du kan gärna mejla direkt till hotellet på info@avraimperial.gr så kan de informera dig om vilka regler som gäller.

  Trevlig resa!

  Pernilla Lundström Produktexpert, Ving
 • Är det okej att bada i string
  David
 • Hej,
  Det är nog bäst att mejla hotellet även där för info om vilka regler som gäller deras poolområde. Har nog aldrig sett någon som har badat i string på något av Sunwing hotellen vi har besökt.

  vänligen,
  Helena
  Helena Zetterquist Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.