Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Utbud i minimarket på Sunwing Sandy Bay?

Hej! Vi ska till sunwing på Cypern, Ayia Napa. Vi har små barn i sällskapet. Vet ni hur utbudet är på hotellets minimarket av blöjor och barnmat? Vi tar nog med oss en del hemifrån men det är skönt att slippa ta med allt. Tack på förhand! / jessica

Jessica Olsson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Jessica,
  Vad härligt med en resa till Cypern.

  Vi besökte Sunwing Sandy Bay 2012 och deras minimarket liksom Sunwings övriga har både blöjor och barnmat men utbudet är väldigt litet.
  Vill minnas att de fanns mat från Nestle men inte allt för många olika rätter. Blöjor likaså, olika storlekar finns så klart likaså badblöjor från Huggins dock osäker på vilket märke de var på de vanliga blöjorna.
  Priserna gentemot priset i större matbutik så som ICA Maxi är högre i minimarket av förståeliga skäl.

  Då vi rest med små barn har vi alltid tagit med mat, blöjor, välling etc men kompletterat på plats i slutet av semestern och de har funkat jättebra. Men är de ett speciellt märke och sort som ni kräver skulle jag tagit med hemmifrån. Välling har vi alltid haft med likaså barngröt så det utbudet är jag mindre bra på tyvärr.

  Vi har sedan 2012 besökt ett flertal andra Sunwing resorts och utbudet på minimarket har varit likvärdigt. Minns att just på Cyper var minimarket något större än de övriga vi besökt vilket gör att de kanske har lite mer i sitt sortiment.

  Trevlig resa och återkom om ni undrar något mer.
  Mvh Emely

  Emely Enocson Sunwingmamma
 • Tack för svar!!!

  Jessica Olsson

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.