Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Uppvärmda pooler på Sunwing Cala Bona Beach?

Hej! Vi tänkte åka nästa år i mitten av juli till sunwing cala bona beach. Finns det uppvärmda pooler där ? Eller är det kanske ändå varmt i poolen i juli månad? Någon som vet? Känns ju lite trist om det skulle vara iskallt i vattnet speciellt för vår 6-åring som vill bada.

Kommentarer

 • Hej Anna!

  Så härligt att ha en inplanerad resa till Mallorca att se fram emot. Vi tycker så mycket om Cala Bona och vill gärna åka dit snart igen också!

  Sunwing Cala Bona har inga uppvärmda pooler.

  Vi tillbringade en härlig vecka på resorten första veckan i juni för några år sedan, då var det relativt svalt  i poolerna och blev inte jättemånga bad (för oss vuxna iallafall:-).

  För ännu fler år sedan, många nu så var vi där i juli och vill minnas att vi badade desto mer då. Solen och den varma utetemperaturen har ju hunnit värma upp vattnet mer då så jag skulle tro att det är en behaglig och badvänlig vattentemperatur i poolerna då också!

  Hoppas detta blev lite tips på vägen. Kanske har någon av mina ”Sunwingkollegor” nyligare erfarenhet av bad i juli och kan komma fylla på med fler erfarenheter i tråden också!

  Ha det gott!

  Hälsningar Anneli 


  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.