Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Uppvärmda pooler på Sunwing Cala bona beach & Sunwing Alcudia beach på Mallorca 19 april.

hej,

funderar på att åka 19 april ensam med mina två barn men blir osäker om polerna på Sunwing Cala bona beach & Sunwing Alcudi beach är uppvärmda då?

är rätt så avgörande om man kommer få en bra resa.

tacksam för svar

Kommentarer

 • Hej Matthias,

  Jag håller med om att det är ett stort plus att det är en behaglig temperatur i poolerna under semestern.

  Jag har själv inte besökt Mallorca vid den tiden på året så jag kikade efter information på hemsidan och vad jag kan förstå så ligger det till såhär..

  På Sunwing Alcudia är två pooler vid Nuevas Palmeras uppvärmda från april- mitten av juni och det gäller även poolerna vid Prinsessa som ska vara uppvärmda från mitten av april - mitten av juni. Det står också att de är uppvärmda med solceller så temperaturen kan variera beroende på utomhustemperaturen. Kika här så kan du se vilka pooler som är uppvärmda: https://www.ving.se/spanien/alcudia/sunwing-alcudia/pool

  Poolerna på Sunwing Cala Bona ska inte vara uppvärmda enligt hemsidan.
  https://www.ving.se/spanien/cala-bona/sunwing-cala-bona/pool

  Hoppas det hjälpte dig lite, återkom gärna om du har fler funderingar eller vill ha några andra tips & idéer kring reseplanerandet!:-)
  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Hej Matthias!
  Låter grymt härligt med en resa till Mallorca. Som alltid är ju de här frågorna om väder och temperaturer lite vanskliga att svara på. Vad som är bra väder och varmt för någon är något helt annat för en annan person. Med detta sagt kan jag lämna lite input från mina egna erfarenheter från Mallorca på våren.
  Mina svärföräldrar kom just ifrån en veckas semester på Mallorca. De hade haft en supervecka med härlig temperatur (ca 20) och dessutom uppvärmd pool.
  Vi var på Cala Bona i maj för några år sen och hade lite otur med regn och relativt låga temperaturer, 15-20, för årstiden. Poolen var inte uppvärmd och vi upplevde den som ganska kall, man var inte jättesugen på att bada.
  Som Anneli säger kan temperaturen i poolerna såklart variera med utomhustemperaturen så har ni tur är det en riktigt varm vår.
  Om detta är viktigt för er skulle jag i så fall satsa på Alcudia där poolerna åtminstone verkar vara uppvärmda. Tyvärr har jag inte varit där under tidsperioden du frågar efter.

  Ha en riktigt skön semester med dina barn och missa inte en utflykt till Palma, en fantastisk stad

  Mvh Ronny
  Ronny Olsson Sunwingpappa

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.