Underhållning på OBC Cypern?

Hej, vi funderar på att boka OBC Cypern till hösten. Har tidigare bott på tui familje hotell och de hade underhållning för barn varje kväll. Hur ser det ut på detta hotell eller grannhotellet Sandy Bay? Vi funderar på att boka rum 1101-1102 med pool. Men har lite svårt att få uppfattning om de är bra läge eller om det är bättre att boka någon våning upp i en annan byggnad. Någon som bott där och reflektioner?

Kommentarer

 • Hej Camilla,

  Vad härligt att planera för en resa. Vi var till Cypern i höstas i september och hade det toppen. Vi bodde på Sunwing Sandy Bay som ligger intill OBC.

  Jag gick dit och kikade lite. Och OBC konceptet är ju lite lyxigare. Vi bodde tidigare på OBC Gran Canaria och är väldigt nöjda med det hotellet och det utbud man har på den typen av hotell.

  Om man bor på OBC så är barn och ungdomar välkomna att vara med på de barn och ungdomsaktiviteter som finns på Sunwing hotellet bredvid. Vi var väldigt nöjda med det utbudet. Det finns scheman över vilka aktiviteter och vilken underhållning som erbjuds. Det brukar vara två aktivitetsfria dagar men annars finns det väldigt stort utbud.

  Kan dessvärre inte ge några tips ang rummen då jag inte har bott där, men hoppas att det finns någon mer i forumet som kan ge några tips.

  vänligen, Helena
  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Ok, tack i alla fall. Tog ni någon promenad till Nissi Beach, i så fall gick det bra att gå med barn? Eller badade ni på stranden som ligger närmast? Står att den inte är långgrund då tänker jag att den kanske inte är så barnvänlig jämfört med Nissi Beach?
  Camilla
 • Hej,

  Vi var ner till stranden närmast några gånger. Vi reste med två femåringar och två åttaåringar. Femåringarna klarade sig bra med puffar och vuxet sällskap intill kanten och åttaåringarna simmade på. Bifogar en bild som visar hur det ser ut ganska nära land. Åttaåringen ligger ju ner men jag hoppas att du kan få en uppfattning om ungefär hur det ser ut.

  Vi var inte till Nissi Beach. Det blev mest poolbad för oss. 
  vänligen, Helena

  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej Camilla,

  Instämmer med Helenas svar ovan. Vill bara lägga till att vi tillbringat en hel del tid på Nissi Beach de ggr vi bott på Sunwing på Cypern. Vi har gått med lite äldre barn men går mycket bra att gå dit tycker jag och tar 10-15 min ungefär och finns några olika håll/vägar att ta sig dit. Det är oftast mer folk där än på Sandy Bay-stranden men härlig strand och fint vatten där.

  Angående dina funderingar på boende på OBC låter den lägenheten ni kikar på som ett härligt val om ni vill bo närma poolområdet men ändå ha tillgång till egen pool. Som du säger så får ni mer utsikt högre upp men är ju väldigt gott och ha poolen precis utanför lägenheten tycker jag. Även de lägenheterna som veter mot havet ser fina ut och skulle tro att läget blir lite lugnare där men då har ni ju inte den stora poolen och huvudbyggnad lika nära (inga långa avstånd ändå) men är lite vad man är ute efter och hur man vill bo. Jag har själv inte bott på självaste OBC men varit där och spanat in det när vi bott på Sunwing och tror att det blir OBC för oss också nästa ggn vi besöker Cypern, ser så härligt ut!

  Hälsningar Anneli
  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Tack för alla svar 🙂
  Camilla

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.