Till senaste kommentaren

Tvårumslägenhet – Sunwing Sandy Bay Beach

Hej

Jag funderar på att boka en resa till Sandy Bay. Vi har sedan tidigare bott på Kallithea, även då i deras "vanliga" tvårummare family (Helios).

För mig känns det viktigt med fräscha rum - det ska inte vara slitet helt enkelt. Att man ändå känner att det inte är alltför länge sedan det senast renoverades. När jag läser en del kommentarer på tripadvisor så får jag intrycket att det finns en del åsikter kring att hotellet, och framförallt rummen upplevs något slitna? En del åsikter om att bilderna inte stämmer överens med verkligheten?

Vad är era upplevelser? Den rumstyp som är aktuell är tvårumslägenhet family för 5 personer - balkong mot omgivningarna.

Mvh
Anna-Sofia

Kommentarer

 • Hej Anna-Sofia,

  Vad trevligt att ni funderar på Sunwing Sandy Bay.

  Vi var där i september. Vi var tre sällskap som reste och jag var inne i tre olika rum således. Tyvärr var inget av de rummen det som du specifikt frågar efter, så jag vet tyvärr inte hur standarden är på just det rummet.

  Generellt var standarden mycket bra och de tre rumstyper som vi bodde i var alla fräscha. Vi hade en enrummare mot pool. Ett annat sällskap två rums family rum mot omgivning, med terrass och det var bra standard, kommer inte riktigt ihåg exakt vilket det tredje var, men vet att standarden var bra.

  Vi har bott i Royal Family två rummare på Kallithea, bland annat i huvudbyggnaden där, Athena, och jag tycker inte att jag upplevde att standarden på rummen var sämre på Sunwing Sandy Bay.

  Jag försökt googla för att se om det gick att hitta information om när det har blivit renoverat men hittar tyvärr inget. Det bästa kanske är om du ringer eller chattar med Ving och frågar hur det är med den specifika rumstypen, om det nyligen blivit renoverat.

  Ledsen att jag inte kunde ge mer konkret info om rummet.

  Överlag var vi var väldigt nöjda, både vuxna och barn, och jag hoppas att ni får det lika bra.

  vänligen,
  Helena
  Helena Zetterquist Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.