Till senaste kommentaren

Bästa rummet på Triton Sunwing Kallithea?

Bästa rummet och bästa utsikten för tvårums royal triton och trerums royal Sunwing Kallithea Rhodos - vi är två familjer - vill vara bredvid varandra. Nån som bott där och vet var det är bäst ?

Kommentarer

 • Skrev två inlägg då jag glömt ta med pool access på båda rummen på triton - två rums royal och tre rums royal med pool access. Vilka är de bästa rummen med havs utsikt ?
  Susan
 • Hej Susan,

  Ber om ursäkt för att det dröjt med svar på din fråga. Tror ingen av oss har egen erfarenhet av boende i dessa lägenheter så har kikat och klurat på din fråga.

  Min uppfattning av dessa lägenheter när jag passerat är först och främst att detta boendet ser mycket trevligt och inbjudande ut. Utsikten uppskattar jag som likvärdig oavsett vilken av lägenheterna ni bor i. Jag har försökt att titta på bilderna därifrån och ser att det är lite buskar/träd planterade i sluttningen längre fram mot havet men tyvärr svårt att se och minnas vilken av lägenheterna som ligger bäst till i förhållande till dessa men tror inte de ska störa utsikten, minns tyvärr inte helt hur detta var. Bifogar en bild uppifrån backen innan man kommer ner till lägenheterna så ni kan se lite vad jag menar.


  Kikar man på lägenhetsöversikten
  så är de ju uppdelade i olika ”block” och varierar mellan 3-6 lägenheter som delar på varje pool. Bor ni i ex nr 901 och 902 är det bara ni två familjer och en familj till som delar på er pool medans ni i längan längst bort ex.911 och 912 osv är fler som delar på poolen men då är den också större och mer yta att dela på, så lite vad ni personligen föredrar. Kan tänka mig att första alternativet kanske blir ett något lugnare boende iom detta, naturligt blir det ju ofta också så med lägenhet längst ut i en länga.


  Kanske att någon kan komplettera med utförligare svar och rekommendationer men det är mycket hur ni själva föredrar det. Dock tror jag som sagt att lägenheterna är ganska likvärdiga och att ni kommer att trivas kanon vilken ni än hamnar i.

  Sunwing Kallithea är en väldigt härlig resort och önskar er en underbar semester där!☀️

  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Hej Susan,

  Har likt Anneli inte heller bott i dessa rum men håller med henne med att de ser mycket inbjudande ut & ger likvärdig utsikt.
  Värt att veta är kanske att det är mest chans till sol på eftermiddagen i rum 916 då dess rum ligger mot söder är det främst sol på dagen.
  Gällande 2 eller 3 rums är det mest storlek & komfort det handlar om.
  Tror ni får det lika härligt vilket ni än väljer. Bredvid varann med access till samma pool är att föredra.

  Önskar er en härlig semester på Rhodos & SW Kalithea.
  Hälsningar Emely


  Emely Enocson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.