Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Triton eller Helios? SW Kallithea.

Hej!
Kan bara inte välja lhg på SW Kallithea och behöver råd. 😀 Valen vi har idag är em Family-lgh på Triton med terass mot gångväg. Triton känns fint och fräscht, men kanske blir det trist när det är byggnaden som inte är närmst havet och lgh på markplan, lite mörkt?
På Helios kan vi välja mellan Family med balkong mot poolen, de orangea, eller Family med balkong med begränsad havsutsikt, de lila. Kan verkligen inte välja! Vi är två vuxna och två små barn, vill gärna ha fin utsikt, fräscht rum och ett läge som är hyfsat lugnt men där vi ser lite folk ändå. Tips, snälla?

Mvh Sara

Kommentarer

 • Hej Sara,

  Vad kul att ni planerar en semester på Sunwing Kallithea. Vi var där 1v i maj 2016 & nu till sommaren blir det 2v. Vi har bott i huvudbyggnaden Athena, nu till sommaren blir de Poseidon då vi 5 i familjen.

  Både Triton & Helios är oxå trevligt boende. Vänner som ska resa med nu 2017 har valt Triton som är både fräschast & nyast, med på 1a våningen med skymd havs sikt. Ni bor lugnare på Triton än Helios mot pool vilket jag tror är det mest livliga området av de rum ni funderar på.
  På Helios med begränsad havsutsikt får ni troligen finast utsikt och det är nog bland de lugnaste av dessa tre alternativen.
  En annan fördel ni får här är balkongen, ni kommer upp lite & detta rum har mest sol på balkongen av dessa tre rum om det är något ni önskar eller inte.
  Själv hade jag valt Triton eller Helios med begränsad havsutsikt.
  Att det ska upplevas som mörkt på Triton tror jag inte men däremot tror jag ni får det ljust på Helios.
  Återkom gärna om du har mer funderingar.
  Önskar er en trevlig resa!

  Med vänliga hälsningar Emely

  Emely Enocson Sunwingmamma
 • Hej Emely!

  Tusen tack för ditt utförliga svar! Precis vad jag behövde. Jag tror det får bli Helios med balkong beg. havsutsikt trots allt. Var mest lite tveksam över standarden på rummen där då de ju inte är renoverade, men vad jag kan se på bilder verkar de ändå helt okej. Standarden på Triton lockar, men hade hellre haft en annan lgh där än de som är i vår prisklass just nu. ;-) Helios blir säkert kanon!

  Tack igen och ha härliga veckor på Kallithea i sommar!

  Hälsar Sara

  Sara
 • Hej igen,

  Jag tror också att Helios blir kanon, vi bodde som sagt på Athena förra året och de var inte nyrenoverade heller men absolut ok standard.
  Man är ju heller inte så mycket på rummet.

  Det vi var minst nöjd med vårt rum på Athena var den lång smala balkongen, balkongen på Helios i det rum ni funderar på ser ut att vara bredare vilket är mycket bättre.

  Tror ni kommer få de toppen där!
  Med vänlig hälsning, Emely

  Emely Enocson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.