Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Transfer till Sunwing Makrigialos Beach på Kreta

Hej

Jag ska åka till sunwing makrigialos i början på augusti. Jag har lite frågor om transfern till hotellet. Jag har IBS som innebär att jag ofta får ont i magen och behöver gå på toaletten. Jag undrar om det finns en toalett på bussen? Kan man lösa problemet om man akut skulle behöva gå på toaletten?

Kommentarer

 • Hej Jasmine, vad roligt att du ska resa till Sunwing Makrigialos.

  På transferbussen till hotellet finns ingen toalett. Bussen gör ett cirka 15 minuters stopp ungefär halvvägs på turen där det finns möjlighet att besöka toalett. Om transfern inte känns komfortabel kanske hyrbil är ett bra alternativ för er. Vill du ha mer information om hyrbil och priser kan du kontakta våra reserådgivare på 0771-995 995.

  Trevlig semester!

  Pernilla Lundström
 • Hej!
  Precis hemkommen från sunwing Makrigialos. Jag noterade att det fanns toa på bussen och tänkte att det var ju bra om det skulle uppstå en akut situation. Jag frågade busschauffören på hemvägen om man fick låna den om det skulle bli akut. Han svarade att toaletten var låst och inte fungerade.
  Jag kan ju nog tycka att de bussarna som kör de långa turerna skulle ha toa igång. Det är många barn som åker dessa turer och alla har kanske inte så lätt att hålla sig, det krävs att man dricker på vägen dit iallafall, då det var varmt! Hemresan gick tidigt på morgonen och var svalare.
  Har man lätt för att bli åksjuk skulle jag nog rekommendera tablett. Ditresan gick bra, jag upplevde att resan på vägen hem var jobbigare. Det skumpade mer i bussen och han körde relativt fort. Det är ju fantastiskt fina områden man kör igenom! Jag hade oroat mig så för resan innan, men det gick över förväntan. Åkte med en 5 och en 7 åring!

  Maggie
 • Hej vi ska med en bebis på 4 månader borde man ha med babyskydd?

  Linda
 • Hej Linda,

  Vad härligt att ni planerar en resa.

  Barn under 2 år har ingen egen plats ombord på transferbussen utan reser i knä på vuxet sällskap. Om det finns lediga platser ombord på transferbussen får ni gärna använda denna plats för er bebis. Samtidigt är det inget vi kan garantera och jag vill nämna att alla bussar inte har bälten på alla platser.

  Vi jobbar ständigt med att påverka bussbolagen vi samarbetar med för att få fler bussar med bälten och säkerhet är viktog för oss. I genomsnitt har 80 procent av alla Vings bussar bälten.

  Vi har också diskuterat frågan om bilbarnsstolar i transferbussarna för våra gäster och om barn under två år ska kunna boka en egen plats ombord. Arbetet fortgår men i nuläget har vi inte hittat något logistiskt sätt att lösa det.

  Det man kan göra som kund är att ta med en egen bilbarnstol, boka hyrbil eller att boka en taxi i förväg och kontrollera så att den har bilbarnsstolar att erbjuda.

  Mvh Pernilla

  Pernilla Lundström
 • Hej! Ska till detta hotell om en månad. Står att rean går längs bitvis slingriga vägar.Jag har tidigare åkt från Chania till Elafonissi på Kreta, och fasar för att denna resa ska vara lika hemsk. Den gick längs bergväggar med stup nedanför. Hur är denna resa? Är det på hög höjd?
  Therese
 • Hej Therese,
  Bussresan korsar ön och går således både upp och ner för bergformationer.
  Det är några år sedan vi var där så jag minns inte exakt, men jag har för mig att det inte var några hisnande partier. Hur man upplever det är ju dock så klart högst individuellt.
  Vi åkte med två små barn och tyckte att transfern gick väldigt smidigt trots sin längd. 
  Trevlig resa, Gölin
  Gölin Swessar Sunwingmamma
 • Hej, hur lång är transfern från Heraklion flygplats till sunwing makrigialos resort?

  Tack på förhand!
  Freja
 • Ca 2,5 timma tog de väl med stoppet halvvvägs för oss när vi va där förra året 😀
  Linda
 • Hej,
  Ser att du fått svar på frågan redan. Ville ändå tillägga att transfern på Kreta gick utmärkt med 2 små barn. Kan verkligen säga att den är värd besväret då Sunwing Makrigialos är ett fantastiskt hotell med ett grymt läge. Jag skulle verkligen rekommendera att ta sig in till byn någon kväll för att äta vid någon av tavernorna direkt vid vattnet. Även barnen älskade det
  Ha en fantastisk resa
  Med vänliga hälsningar Ronny
  Ronny Olsson Sunwingpappa

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.