Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Transfer till Ocean beach club med bebis

Tja!
Vi har fastnat för Ocean beach club på Kreta och funderar på att resa dit i sommar med vår bebis. Vi såg dock att transfern verkar vara lång, är det värt mödan :)?
Tack, Janne

Kommentarer

 • Hej Janne,

  Ni har verkligen kollat in er på en pärla och jag tycker absolut att ni ska resa!
  Vi var till O.B.C med en bebis på 6mån och en 2-åring, både resa och transfer funkade felfritt. Det tar ca 2h 15min med buss och halvvägs stannade bussen så att man kunde stiga av om man ville, gå på toaletten och köpa vatten/snacks. Båda våra barn somnade efter en stund på bussen och stämningen på bussen var lugn. Vi hade läst några kommentarer innan resan om att det skulle vara kaos och kräk på bussen men inget vi upplevde - känns som att det i så fall är något som kan inträffa varsom.

  Vi hade en jättemysig resa och uppskattade lugnet på Ocean beach club när vi reste med en liten. Vi var ofta uppe med tuppen och var i princip själva på frukostbuffen. Eftersom O.B.C är i lite mindre skala så finns allt inom räckhåll och upplevs inte stojigt. Vi fann lätt skugga och kunde bada med barnen i en skuggad pool. Rummet var toppfräscht och kändes självklart att hänga på - perfekt när det var sovstunder mitt på dagen. Vissa kvällar tog vi en take-away middag från la Tasca som vi åt på rummets terrass som hade underbar utsikt över havet.

  Hoppas att ni får en härlig resa!

  Med vänlig hälsning Gölin

  Bifogad fil:

  Gölin Swessar Sunwingmamma
 • Ok, tack då ska vi slutförhandla här hemma :)!

  Janne
 • Hej! Jag instämmer i att Makrigialos är ett fantastiskt resmål väl värt den långa transfern (vi var 2009 och 2013 på Sunwing Makrigialos som ligger bredvid OBC). Dock är det en väldigt slingrig bussresa så vet man med sig att någon i sällskapet har anlag för åksjuka så skulle jag varmt rekommendera att man tar åksjuketablett innan!

  Sanna
 • En lång och slingrig, men fantastiskt vacker resa. Vi var på Sunwing Makrigialos i maj 2014. Har någon av er åksjuka, tänk ett varv extra. Ett av våra barn är mycket åksjukt och vi hade oturen att hamna på en buss där chauffören körde ganska ryckigt och där det efter en stund visade sig att luftkonditioneringen inte funkade. Tack vare en handlingskraftig reseledare från Ving så fick vi en ny buss efter det lilla stoppet halvvägs.

  Emma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.