Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Resa i Juni med små barn - vilket Sunwing Family Resort?

Hej 😀 var på sunwing cala bona i år å skulle gärna återvända när som, men samtidigt vore de kul att pröva något nytt. Så vill gärna ha för eller nackdelar på sunwing arguineguin, side, rhodos, och alcuida 😀  har väldigt beslutångest så vad tycker man ska välja ? (Ska resa i juni, åker med en 5 åring å 2 åring, de som e viktig är ja vet inte väder å barnaktiviteter) mvh

Kommentarer

 • Hej Emely!
  Vilket härligt val du har framför dig. Alla ställena du har att välja mellan är jättefina och alla har sina fördelar och nackdelar gentemot varandra. Nu är ju en sådan här rekommendation väldigt subjektiv och jag vill påstå att ni kommer få det bra vad än ni väljer, det är ju ändå Sunwing konceptet.
  Jag har varit på samtliga och här är mina reflektioner:

  arguineguin: Fantastiskt läge alldeles vid vattnet med en underbar utsikt. Nackdelen skulle kunna vara att det ligger lite avsides men det kan också vara en viss tjusning med det.

  Side: Hotellet är väldigt nytt och superfräscht. Mycket trevligt hotellområde, prisläget i Turkiet är på en behagligt låg nivå. Nackdelen kan vara att det inte ligger precis vid vattnet och att det är en bit till Side town. Å andra sidan är det lätt att ta sig med badbuss till den mycket fina stranden och med taxi in till side old town.

  Rhodos: Ligger ju på underbara Rhodos med en väldigt kort transfer från flygplatsen. Rhodos stad ligger på bekvämt avstånd och alldeles vid stranden. Någon som inte gillar den stenigare typen av strand kan tycka att det är en nackdel.
  Rhodos stad är fantastiskt mycket turister och förhållandevis dyrt vilket kan vara en nackdel.

  Alcudia: Sagolikt läge direkt på den vita stranden i Alcudia. Old town på bekvämt avstånd för att inte nämna Palma som jag verkligen rekommenderar ett besök i. Vissa delar av hotellet är inte lika nytt och fräscht som tex Siden och prisläget på Alcudia är relativt högt. Mycket att göra och i stort ett fantastiskt hotell.

  På alla hotell har du ju Sunwing fantastisk utbud för alla barn och det är oftast det som avgör. Jag kan även slå ett slag för Sunwing Kreta som jag och min familj besökte nu i juni. Underbart högt läge med den charmiga fiskebyn Makrigialos alldeles nära. Men det kanske inte var meningen att jag skulle ge dig mer huvudbry nu... ;-)

  Gå gärna in och läs mer om hotellen på https://www.ving.se/sunwing  och fundera på vad som är viktigt för just er för att göra semestern så bra som möjligt. Har du fler frågor är det bara att återkomma.

  Ha en härlig resa vad ni än väljer.

  Bästa hälsingar Ronny 

  Ronny Olsson Sunwingpappa

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.