Till senaste kommentaren

Sunwing Bangtao eller Kamala i Thailand?

Hej. Vi funderar på thailand men vilket hotell är bäst ,Av sunwing hotellen?
Vi har en 3 åring och en 4 åring med mycket spring i benen.
Gärna lugnt och fin strand. Även någon resturang i närheten som man kan käka ute på. Så barnvänligt som det bara går 😊

Kommentarer

 • Hej Josefin!

  Ni väljer mellan två fina resorter som jag tror ni blir väldigt nöjda med vilken ni än tar. Fundera lite vad som är viktigast för er då framförallt deras lägen skiljer sig åt. Båda resorterna har bra utbud vad gäller både barn- och vuxenaktiviteter så tråkigt får ni inte på någon av resorterna. Det arrangeras marknader i närheten av båda resorterna någon gång per vecka (Bangtaos kräver en kort taxifärd medan Kamalas ligger på gångavstånd).

  Sunwing Bangtao ligger avsides och precis invid stranden. När man ligger i poolen eller sitter på restaurangen så har ni hav och en fin strand som en vacker kuliss. Då området ligger avsides är känslan närmast paradisisk med en lugn atmosfär. Det finns några restauranger efter stranden, så ett utbud finns med andra ord men det är betydligt mer begränsat än i Kamala. Sunwings egna restauranger är prisvärda och håller mycket god kvalitet på både internationell mat och Thai-mat. Under våra resor har vi därför varierat hotellets egna mat med besök på lokala restauranger utanför resorterna.

  Sunwing Kamala ligger nära Kamala centrum och har därför ett större utbud på mat och shopping nära inpå. Resorten ligger ett stenkast från hav och en fin strand men ändock avskiljt. Den strandvy som erbjuds direkt i från pool och restaurang på Bangtao den kräver en kort promenad från Sunwing Kamala. Då resorten ligger mer centralt är också dess strand mer välbesökt, den är dock inte alls överbefolkad.

  Kamalas resort är stor, öppen och ljus medan Bangtao ligger lite mer utspridd. Rummen är nyrenoverade på Bangtao sedan något år tillbaka.

  Så det är med andra ord en smaksak! Är det väldigt svårt att välja kan jag rekommendera en kombinationsresa där ni besöker varje resort 1v var. Så har vi gjort en gång och var väldigt nöjda med variationen. Några år efter det återvände till Sunwing Kamala just pga det mer centrala läget med mer lokalt utbud runt hörnet. Skulle jag åka idag skulle jag välja Bangtao då det är nyrenoverat men framförallt dess lugna plats och fantastiska kuliss.

  Jag är osäker på om jag gjorde dig klokare men, som sagt fundera framförallt över vilket läge ni vill åt. Centralt eller avsides!

  Återkom gärna med fler funderingar!

  Mvh Gölin
  Gölin Swessar Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.