Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Ta sig från Sunwing Arguineguin till Anfi standen?

Hej,
Undrar om någon vet hur man kan ta sig från Sunwing Arguineguin till Anfi standen utan att gå? Hyra cyklar eller åka buss kanske? Mvh Linda

Kommentarer

 • Hej Linda!
  Ingen av oss som svarar i forumet har åkt buss till Anfistranden. Jag har promenerat vägen, vilket gick smidigt om man gick promenadvägen som går ovanför hotellet, men eftersom du frågar efter cykel- och bussalternativ ska jag fråga hotellet. Jag återkommer så snart jag fått svar.

  Stina Möllstam
 • Hej igen! Det går flera bussar, alla bussar som går söder ut passerar Anfi Beach. Här hittar du aktuell busstabell: http://arguineguin.sunwing.net/excursions-trans...

  Stina Möllstam
 • Hej, har åkt buss mååånga gånger mellan Playa Ingles - Puerto Rico - Puerto Mogan, dessa passerar Sunwing o därav sannolikt även Anfi. Vill bara meddela att de alltid har rullat ofta, på tidtabell, gott om sittplatser samt utan strul. Jag kan verkligen rek en tur till den mysiga lilla byn Puerto Mogan, för en dag på stranden eller bara för att ta en fika o strosa lite.

  Trevlig resa, Gölin

  Gölin Swessar Sunwingmamma
 • Tack så jätte mycket för era svar. Det låter toppen 😀

  Då ska vi nog kunna få barnen ur poolen och ta oss ner till stranden.

  Vänligen Linda

  Linda
 • Hej, som alternativ kan man promenera ner till hamnen och ta båten bort till Anfi. Barnvagn är inga problem bara att lyfta ombord och som jag minns det inte farligt dyrt. Ganska mysigt att komma ut på sjön, barnen älskade det och man får fin utsikt när man åker förbi hotellet. Blir lite mer som en utflykt, kan varmt rekommenderas.

  Med vänlig hälsning, Andreas

  Andreas
 • Nån som vet priset på båt mellan Argenuigin och Anfi?
  Vi kom hem igår och gick dit varje dag.
  Annelie

  annelie gunnarsson
 • Hej!

  Vi har precis som ni endast gått sträckan mellan Sunwing Arguineguin och Anfi Beach och har ingen erfarenhet denna båttripp personligen.

  Sökte dock efter information om detta på nätet då jag tyckte det var intressant att veta mer och hittade denna sidan som verkar erbjuda bland annat denna tur mellan hamnen i Arguineguin och Anfi Beach.
  Så här står det om prisuppgifterna på deras sida:
  http://www.lineasbluebird.com/site/timetables/3

  Nu vet jag inte alls hur aktuell denna sida eller prisuppgifterna där är och det finns kanske fler båtar att åka med men tänkte att det kunde vara en inblick i ungefär hur priser och turer låg till iallafall!

  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.