Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Val av rumstyp, byggnad Adriane - Sunwing Kallithea Beach

Hej!

Nyligen kommit hem från Sunwing Kallithea och är i full färd att boka ny resa till nästa år!
Vi kommer nog boka två veckor och därför vill jag hitta ett prisvärt alternativ. Nu bodde vi i en tvårumslägenhet med terass på Helios, nyrenoverade och fräscha lägenheter som vi var nöjda med och som det lutar åt att boka igen. Men när jag kollar priser ser jag att det skiljer en del till adrianeområdet, då enrumslägenhet.  (Vi har dock tre barn i familjen som kommer vara i åldrarna 1,4,6 när vi åker, så enrumslägenhet kanske blir för trångt?) Någon som har erfarenhet av dessa rum (gärna terass), om de är fräscha och moderna, om sängarna är att jämföra med dem på Helios?

Kommentarer

 • Hej Sofia,

  Vad roligt att ni tyckte om Sunwing Kallithea Beach och att ni vill besöka hotellet igen nästa år.

  Har inte själv bott i Ariadne så jag kan inte av egen erfarenhet säga hur standarden och inredningen upplevs. Samtidigt vet jag att Ariadne renoverades 2009, och den lägenhetstypen ni bodde i på Helios renoverades 2015. Det kan göra att ni upplever Ariadne mindre modernt än Helios.

  Kvadratmässigt skiljer det även en del emellan lägenheterna. Enrumslägenheten på Ariadne är 20 m2 och tvårumslägenhet med terrass på Helios är 35 m2, så det blir ju en viss skillnad på utrymme för er i en enrumslägenhet jämfört med en tvårumslägenhet. För att du ska få en uppfattning om hur enrumslägenheterna på Ariadne ser ut kan du titta på bilderna under boende. Klickar på "Visa fler bilder" på startbilden på boendesidan. De sista bilderna i bildspelet visar Ariadne.

  https://www.ving.se/grekland/kallithea/sunwing-kallithea/boende

  Jag hoppas denna information kan hjälpa dig i ditt beslut.
  Pernilla Lundström Produktexpert, Ving

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.