Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Supermarket Cypern

Hej.
Reser till Cypern Sandy Bay i slutet av maj. Har endast bokat frukost till oss då vi har tänkt att äta en lättare lunch på rummet och gå ut och äta till kvällen.
Jag vet att det finns ett supermarket på hotellet, men jag undrar om det finns ett lokalt supermarket i närheten ?

Kommentarer

 • Hej Christine!

  Ja det finns det absolut!

  Vi alternerade minimarket på hotellet med en supermarket tvärs över gatan och en bit upp till höger när man kommer ut från hotellet. Minns inte namnet men där fanns ett lite större utbud och vi hittade allt vi behövde där!

  Där finns även fler längre upp mot stan utmed gågatan och även om man går ner mot "Nissi Beach" hållet om jag inte minns fel.

  Det kommer inte vara några problem för er att få tag i det ni behöver tror jag vare sig ni väljer minimarket på hotellet (som har ett bra & fräscht utbud till lunch & dyl.) eller en supermarket i närheten!

  Njut när det är dax, vi tyckte Sandy Bay var underbart!:-)

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Tack för snabbt svar
  Ja, det är underbart på Sandy bay. Blir andra gången vi besöker Sandy bay. Lade dock inte märke till några supermarkets då. Hade all-inclusive, så det fanns ingen anledning 😀

  Christine
 • Nä det är väl säkert så! -:) Roligt att prova detta alternativet denna gången då!

  Det är inga stora supermarkets men just det jag tänker på är lite större än de andra iallafall och har som sagt lite av varje! Reserverar mig för att vi var där senast för 1 1/2 år sedan och något kan ha ändrats men några hittar ni säkerligen!

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.