Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Sunwing Fañabe Beach på Teneriffa i februari?

Halloj!
Då vi besökt Sunwing Cypern, Sunwing Rhodos/Kallithea, Sunwing Arginiguin tänkte vi nu besöka Sunwing Teneriffa.
Resan är planerad att göras i början av februari 2019.
*Vad tycker Ni om vädret där då?*Tanken är ett rum mot poolen, tips på rumsnummer?
*Hur ser shoppingen ut runt hotellet?
*Aktiviteter för en 7 snart 8 åring?
​Ni som varit här under februari lånad får gärna berätta hur vädret var!!
Ulrika Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Ulrika,

  Vad härligt med en resa bokad till vintern! Vi besökte Teneriffa & SW Fanabe i mitten av nov & hade jättetur med vädret 25-30 grader varje dag.
  Vänner till oss besökte Teneriffa i februari (v7) nu iår & sa att dom hade svensk sommar ca 20-25. Det gick att bada men svalt i havet. Poolen var bättre & en kofta/tröja behövdes på kvällen.

  Då jag inte vet vilken rumstyp ni siktat in er på så tipsar jag om block C. Det blocket ligge i söder läge och har därmed sol längst på balkong/terassen.
  Om ni inte reser med så små barn skulle haf valt terass då man kan gå (kunde iaf i nov 2014) direkt från terassen till poolen.
  Rum 106-108 ligger en bit från lekplatsen å i ett lite lugnare ”hörn”. Även rumen ovanför nr 209-211 alt i block B 103-105 och 206-208 är alt jag skulle rekommendera. Även rummen som ligger på vån 2 & 3 är att rekommendera men då lite högre upp.

  Det är bra & mycket shopping runt hotellet och i närheten. Många restauranger att besöka om man väljer att inte äta alla måltider på hotellet. 
  Då våra barn var yngre är 7-8 år när vi besökte Teneriffa var dom nöjda med Lollo & Bernie klubben, miniland, poolbad & stranden/havet vilket ligger 5 min från hotellet. 
  Vill minnas att de ska finnas både ett vattenland & go-cart i närheten av Fanabe men kräver en resa buss eller bil. Kan höra med våra vänner om dom har något bra tips för lite äldre barn. Vi är förövrigt jättenöjda med Teneriffa & SW Fanabe. 
  Önskar er en trevlig resa! Med vänlig hälsning, Emely
  Emely Enocson Sunwingmamma
 • Hej!
  Vi var på Fanabe v 6 i år, alltså början av feb. Runt 20 grader, blandat sol och lite moln. En tunn långärmad var skön i skuggan samt framåt kvällen. Jätteskönt bad i den uppvärmda poolen, havet funkade för de som var mindre ”krukiga” än jag, men låg väl runt 18 gr. Fin strand att bygga sandslott etc på även om vattnet var lite kallt.
  Stort utbud av allt runt om hotellet och nära till den fina strandpromenaden. Bra aktiviteter hos Lollo o Bernie, bra men lite förre  i Junior Club.
  Vi hade inhägnad terass mot pool. Helt suveränt att bara kunna gå fram och tillbaka till lägenheten. Vi bodde i 112 och oss passade det bra att vara nära barnpoolen då vår yngsta bara var 3.
  Det är ett jättefint och fräscht hotell och väldigt smidigt och överblickbart med korta avstånd. Vår nioåring som gillar fart och fläkt väldigt mycket tyckte dock poolområdet var lite litet och saknade vattenrutschbanor eller liknande. Resten av familjen tyckte allt var helt perfekt .
  Anna-Karin

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.