Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Aktiviteter och utflykter kring Sunwing Side West Beach

Hej! Jag reser med familjen ( barn på 4,6 och 9 år) till Side West. Någon som varit där? Något speciellt sevärt i närheten? Bra utflyktsmål för hela familjen? Vill ha lite tips!

Kommentarer

 • Hej Maria,

  Kul att ni valt Side West, jättemysig strand och lagom stort hotell.
  Jag var där en vecka med min familj hösten 2013. Vi var mest vid havet, hotellet och inne i Side men i slutet av veckan fick vi höra att man kunde se sköldpaddor simma i kanalen och ut i havet.
  Vi gick tidigt från hotellet runt kl 8 om jag minns rätt och från gångbron som ligger längst bort längs strandpromenaden såg man jättebra. Tog mindre än 10min att gå dit från hotellet. Säkert 10-15 st stora sköldpaddor simmande under bron och ut i havet.
  Jättefint och mysigt minne som jag inte ångrar att vi ställde klockan till.

  Från att första sköldpaddan kom till sista hade passerar tog säkert inte mer än 5 minuter så det gäller att va allert. Men chansen att få se sköldpaddorna finns varje morgon.
  Ett mysigt semesterminne.

  Ha en underbar semester.
  Hälsningar Emely

  Emely Enocson Sunwingmamma
 • Tack för snabbt svar!
  Åh, låter toppen med sköldpaddorna! Finns de där i augusti tror du eller är det bara viss tid? Något speciellt man bör se inne i Side?

  Maria
 • Hej igen,

  Vi besökte Side West i september och då vi såg sköldpaddorna va runt 10-13/9. Jag vet inte hur det är i Augusti men väl värt en promenad.

  Vad det gäller Side så promenerade vi en del i den så kallade gamla delen vilket är jättemysigt och pittoreskt med många små butiker och restauranger.

  Det finns även ett flertal gamla tempel och en stor teater bevarade, dessvärre var detta inget vi besökte denna gång. Då vi reste tre barnfamiljer fanns helt enkelt inte tid till allt. Men säker värt ett besök om tid finns på er semester.

  Det finns även mycket shopping runt omkring hotellet men då mest i ett köpcenter och längs en större gata med mer kommers än inne i Side.

  Ha det så härligt på Side West.
  Hälsningar Emely

  Emely Enocson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.