Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Sunwing Side East Beach, önskemål om rum.

Vi reser till Sunwing Side East Beach med en 10-åring och har bokat rum mot pool. Det går ju även att önska rum, är det någon del av hotellet som rekommenderas mer?

Kommentarer

 • Hej Maria!

  Roligt att höra att ni ska åka till Sunwing Side East, vi trivdes jättebra när vi var där 2013.

  Vi hade bokat en två-rums family lägenhet mot pool och hamnade i den högra av de två byggnaderna med lägenheter på hotellet. Här ligger Mehmets Kitchen och Sportbaren, ett lika fint poolområde som vid andra byggnaden men här finns inga vattenrutschkanor utan de ligger vid det andra hotellområdet! Vi upplevde det som att det var lite lugnare vid "vår" byggnad och lite mer fart och fläkt vid det andra området! Sen kan nu ju förstås gå emellan de två områdena snabbt och smidigt oavsett vart än ert rum ligger.

  Jag tror inte att något läge kan bli direkt dåligt när man som ni bokat lägenhet mot pool utan tror att det säkert blir bra vilken lägenhet ni än får. Ni kan ju kika på kartan över hur rummen ligger på hemsidan/ "var på hotellet ligger mitt rum" och få er en liten uppfattning om vart ni skulle vilja bo även om det kanske inte är helt lätt att se hur läget är när man tittar där.

  Vi bodde i lägenhet nr: 2317 som du kan se om du kikar på ritningen över lägenheterna på hemsidan och var nöjda med läget, vi bodde på tredje våningen och utsikt över poolen och såg även havet en bit bort. Bifogar en bild från lägenheten så du kan se hur utsikten såg ut, vägen utanför är ju kanske inte jätterolig att titta på men var inget vi stördes av.

  Jag hoppas att du blev lite klokare av mitt svar och önskar er en underbar resa till Sunwing Side East när det är dax.

  Återkom gärna med fler frågor om det är något mer ni funderar över.

  Hälsningar Anneli

  Bifogade filer:  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Hej Maria,

  Håller med Anneli och tror att var ni än hamnar så blir de jättebra.

  Men det ni kan fundera på om ni vill önska rum är läget på balkongen! dvs. om ni vill ha morgonsol eller kvällssol?
  Vi bodde i samma hotellkomplex som Anneli och i rum 2217 och vi hade morgonsol på balkongen vilket passade oss bra med små barn så man kunde njuta av skuggan på eftermiddagen/kvällen men ni som reser med större barn kanske skulle uppskatta solnedgången från balkongen mer!

  I den hotell del som Anneli beskrev som "mer fart & fläkt" finns både showscenen och Teenlounge, vet inte vad er dotter har för tankar och förväntningar med resan men bor i ni den delen har ni närmare till kvällsaktiviteterna även om det är smidigt att gå emellan.
  Önskar er en underbar semester!

  Med Vänliga Hälsningar Emely

  Emely Enocson Sunwingmamma
 • Vi bodde i første etasje på rom 2033. Det er hjørneleilighet du ser på bildene over. Det er skygge på terrassen frem til godt på ettermiddagen, og solen titter så vidt i vindu rett før solnedgang. Ideelt sted å gjemme seg fra den sterke solen om dagen. Selve solsengområde foran er i skygge frem til kl.11 om morgen, og det betyr ledige solsenger etter frokost ))) Perfekt leilighet! :-D

  Alpen
 • Rettelse: mulig det heter bakkeplan der vi bodde, det var altså leilighet med markterrasse.

  Alpen

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.