Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Sunwing Side East Beach med familjen - något vi ska tänka på?

Vi ska också resa dit och våra barn är 6månader, 7år,9år,13år. Är det något speciellt vi behöver tänka på för att alla ska bli nöjda? Vi har köpt all inklusive för att slippa tänka på kostnaderna.

Vi ville även åka in någon dag till Side, vågar man åka Taxi med barnen utan skydd? Helst vår lilla tänker man på.

Kommentarer

 • Hej Jonas!

  Roligt att höra att ni ska åka till Side East Beach! Vi var där 2012 och var mycket nöjda med vår vistelse där!

  Vi hade inte bokat all inclusive när vi var där men håller helt med dig om att det är smidigt att ha koll på alla kostnader. Dock köpte vi till/provade på buffén som ingick i all inclusive en kväll och det var en av de bästa buffer jag ätit, där fanns allt och det var väldigt tjusigt framdukat och personalen höll rent och snyggt hela tiden! Barnen gillade speciellt deras egen buffé och särskilt efterättsbuffen där de kunde gå och ta skopglass med olika såser och dyl. det var populärt!-:)

  Jag tror att ni kommer att känna att ni har det mesta på hotellet och att det finns aktiviteter för barnen i de olika åldrarna. Min flicka som var 6 år när vi var med på en del aktiviteter i miniland och tyckte det var jätteskoj, hon träffade även lite kompisar där som hon lekte med vid poolen och på kvällarna så det är ett bra sätt att träffa nya vänner också! Sonen som var 10 år då tyckte det var kul när vi hyrde tennisbanan som tillhörde hotellet och spelade där med honom. Överlag var barnen väldigt nöjda på hotellområdet, de hade roligt tillsammans, åkte rutschkanorna, badade, spelade spel (typ airhockeyspel)i sportbaren och på kvällarna var alla nöjda med allt från minidisco till kvällsshowen.

  Jag kan inte komma på något speciellt ni behöver tänka på egentligen för att ni ska få det bra utan tror ni kommer bli nöjda med utbudet och allt som finns på hotellet. Nu vet jag inte när ni ska åka men högsommartid kan det ju bli riktigt varmt och vi upplevde att plattorna kring poolen kunde bli varma att gå på och detta gäller även sanden på stranden tycker jag så en lätt badsko är inte fel när man går där.

  Ni har säkert läst det redan men hotellet är kontantfritt så allt ni köper drar ni på ett särskilt kort som ni får vid incheckning och betalar vid avresan. Nu har ni ju all inclusive redan så det berör er inte så mycket kanske men kan ju alltid vara något ni vill köpa som inte ingår och då har ni det kortet, jättesmidigt tyckte vi.

  Vi åkte in till Side med taxi två kvällar när vi var där och de taxiresorna gick bra. Chaufförerna körde "lugnt och fint" när vi åkte och det var inga problem med färden men våra barn var ju äldre då och hade inte samma behov av bilstol som er minsta. Det är alltid väldigt svårt att avgöra hur man ska göra i de situationerna tycker jag, det är sällan man ser taxi med bilstolar i och jag såg inte till det när vi var där iallafall. Ni kan ju alltid fråga i receptionen om möjligheten finns, det kanske har förändrats lite och lättare att få tag i nu men överlag så är det nog svårt at få tag i.

  Jag hoppas att ni får en underbar semester på Sunwing Side East Beach, kom gärna med fler frågor och funderingar om ni kommer på något!

  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Hej Jonas,

  Kul att ni valt Sunwing East i Side.

  Det finns inte så mycket att tillägga efter Anneli men ett tips kan vara att tidigt kolla på vilka aktiviteter barnen kanske vill vara med på och boka så det inte blir fulla. Vet inte när ni åker dvs om det är högsäsong eller inte, åker ni på lågsäsongen är det säker lättare med plats.

  När vi var på East i höstas (2014) med våra två små tvillingar då 4 månader tog vi oss inte till Side tyvärr även om det är mycket nära, mest pga att vi hade 2 bebisar. Vi såg dessvärre inte några bebisskydd heller så kanske att en sele kan vara bra så man iaf har barnet på sin mage.

  All inclusive kommer ni inte ångra! Vi hade "inclusive" och buffén var jättebra alla kvällar vi var där.

  Trevlig resa!
  Mvh Emely

  Emely Enocson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.