Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hur är rummen mot trädgården på Sunwing Side Beach?

Vi är 6 vuxna och två barn som planerar en resa till våren och har fastnat för Sunwing side beach. Vi vill ha så lugna rum som möjligt, därför undrar jag om trädgårdssidan är att föredra framför poolsidan? Vi vill ha tre lägenheter och gärna i samma byggnad. Barnfamiljen tänker vi boka en större lägenhet till, men vi som är farföräldrar vill ha vårt rum i närheten så äldsta barnbarnet lätt kan springa emellan.  Två personer i familjen har autism och därför önskar vi tips på boende där det inte går folk utanför hela tiden och absolut inga vägljud!
Mycket tacksam för råd!

Kommentarer

 • Hej Katarina,

  Det var en klurig fråga då Sunwing Side är uppbyggt med nära tillgänglighet och således inte så många lugna vrår.

  Jag har tidigare svarat på en snarlik fråga och tänker att de rummen som jag rekommenderar där följer snarlika kriterier som era; https://sunwingforaldrar.ving.se/org/sunwingforaldrar/d/rum-sunwing-side/
  Jag tänker dock att om ni söker lugn så är hotellets högra del att föredra före den vänstra då många beskriver den som lugnare. Jag tror även rum som är högre belägna i byggnaderna kan ge barnen mer avskildhet från de gäster som passerar. Rummen som vetter mot Mehmet's bar and Kitchen (trädgård/omgivning) också borde vara ok då det är en del gräsyta och buskar emellan hotell och gångväg. Gångvägen är dock navet in till denna del av hotellet och används därmed flitigt. När vi besökte Mehmet's i slutet av augusti var det en lugn restaurang med få gäster så jag tror inte att den verksamheten är så störande som det kan verka på kartan.

  Kan ni tänka er en annan resort skulle jag rekommendera Sunwing Kallithea på Rhodos som har kort transfer och ett mer utspritt läge än Sunwing Side. Där är lättare att få avskildhet, t.ex rum mot trädgård/omgivning vid hotelldelen Helios.

  Hoppas att mina svar hjälper er lite på traven i att finna något passande.

  Mvh Gölin
  Gölin Swessar Sunwingmamma
 • Tack för uttömmande svar! Jag ska läsa in mig på Sunwing Kallithea. Det låter som det kan passa oss bättre:-)

  Mvh
  Katarina
  Katarina

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.