Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Sunwing Sandy Bay - Tips på rum?

Hej!
Har bokat en resa i slutet av augusti till Sunwing Sandy Bay. Vi åker med två barn, 7 och 10 år gamla och bokade en 2 rums Royal Suite med poolaccess i block 5/6. Tänkte höra om någon som bott där har nåt tips på vilken sida man skulle önska och rumsnummer. Fördelar nackdelar med att bo i mitten eller längst ut åt sidorna, soltider etc. Alla erfarenheter välkomna! Tack!

Kommentarer

 • Hej Anna!

  Vilken härlig resa ni har att se fram emot! Vi var på Sunwing Sandy Bay i augusti förra året och trivdes väldigt bra, ett toppenhotell med bra läge.

  Gick förbi lägenheterna ni valt flera gånger dagligen och de såg jättemysigt ut där, ni kommer att få det bra vilket rumsnummer ni än får.

  Noterade att lägenheterna i block 6 har mest morgon/förmiddagssol på terassen och de i block 5 har mest eftermiddags/kvällssol på terassen. Poolen ligger ju emellan blocken och i den lyser nog solen gott hela dagen.

  Vilket rumsnummer ni ska önska är svårt att säga, det är så olika hur man vill ha det. Ett rum i kanten ger ju kanske alltid ett mer privat läge och en egen hörna av poolen medans lägenheterna i mitten ligger mer "skyddat" från insyn från gångvägarna utanför på hotellområdet.

  Rum nr. 653,587.. har en minigolfbana utanför och sedan utanför den ligger gången som leder uppemot huvudområdet på hotellet. På andra sidan vid rum nr. 667,573 har du en lite mindre gångväg utanför.

  Det är dock en lägre stenmur på båda sidorna som skyddar en del från insyn och gör det hela lite mer privat.

  Jag bifogar en bild längst ner i mitt svar som jag tagit på dessa lägenheter, ståendes på gången utanför minigolfbanan, det är alltså lägenhet 653 och 587 som ligger närmst på bilden.

  Resortkartan har du säkert redan kikat på men bifogar länken här:
  http://files.ving.se/files/SiteID1/PdfOther/LCA...

  Återkom gärna med fler frågor om du har, kanske hittar det hit någon som bott i just dessa lägenheter och har fler tips & idéer om valet av lägenhet men som jag skrev innan ni kommer säkerligen att få det helt toppen vilken ni än hamnar i!-:)

  Ha en fortsatt trevlig helg!

  Hälsningar Anneli

  Bifogad fil:

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.