Till senaste kommentaren

Rum ovanför poolaccess på Sunwing Sandy Bay?

Vi åker snart till sunwing Sandy bay på, Cypern. Vi har fått erbjudande om att boka rum, vilket jag nu har gjort men är så osäker.. har bokat 574 i block 5 (2:a våningen) Vill ha kvällssol och det ser ut som den har det. Däremot undrar jag om någon bott ovanför de lägenheterna med poolaccess? Om det är väldigt högljutt/stimmigt till sent på kvällarna? Om man upplever sig störs av badandet nedanför? Vi är själv en familj på 2 vuxna o 2 pojkar på 10 resp 7 år så vi har ju självklart inte ont av normalt lekande barn osv. Är dom lägenheterna ovan i finare skick/renoverade än i övriga block, d med poolaccess ser ju fantastiskt fina ut inuti. Funderar på 688 i block 6 också. Men då är det nära minigolfbanan som jag tänker kanske stör mer..
Vi kommer äta frukostbuffé i bufferestaurangen och lunch & middag på Andreas Kitchen så rummet 574 ligger nära. Tror vi kommer vara mest på stranden, även nissi beach.
Vad rekommenderar ni att bo?

Kommentarer

 • Hej Linnéa,

  Härligt med stundande resa till Sunwing Sandy Bay, ett hotell vi gillar mycket i vår familj!

  Det stämmer att ni har em/kvällssol när ni bor på den sidan.

  Jag har inte bott i det blocket någon ggn men bott i block 6 två gånger och därmed passerat den längan ni bokat ert rum i många gånger och aldrig upplevt det som särskilt stimmigt eller högljutt där. Självklart beror det på gästerna som bor där just då men ofta är det ju barnfamiljer precis som ni och många varvar nog ner framemot kvällen. Det ser väldigt trevligt ut just där på kvällen tycker jag då poolen och belysningen skapar mysig stämning.

  Tror inte ni störs av minigolfbanan i 688, vi var två familjer som bodde i 683 och 685 och stördes inte av den. Upplevde läget som lugnt där.

  Skillnaden är väl också utsikten, båda har en länga med lägenheter mittemot men i 688 har ni område med gräsmatta nedanför och gångvägen till höger medans ni då i 584 har poolen som tillhör lägenheterna nedanför som utsikt och en mindre gångväg till vänster istället. Hittar tyvärr ingen info om någon av lägenheterna skulle vara nyligare renoverad än någon annan, står renoverat 2014 - 2015 på hemsidan så verkar ju inte så men inget jag vet.

  Återkom gärna om ni har fler funderingar annars önskar jag er en härlig resa!

  Hälsningar Anneli
  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.