Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Sunwing Sandy bay på Cypern i mitten av Maj

Är det någon som har erfarenhet av väder och temperatur på Cypern i mitten av Maj.
Har bara varit på Cypern mitt i sommaren :-)

David

Kommentarer

 • Har varit på Cypern många gånger och flera gånger just i maj. Jag upplever att vädret aldrig är dåligt där och att just maj månad är lite "mindre varmt" Sommaren upplever jag grymt varm på Cypern. Senast vi var där i maj var det ca 28 så visst är det varmt då med.

  Andreas Andersson
 • Hej David!

  Jag har inte heller besökt Cypern i maj men har hört från flera som besökt ön vid denna tiden på året att vädret varit bra precis som Andreas skriver.
  Cypern är nog överlag ett väldigt solsäket resmål!

  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Hej David,

  Jag har besökt Cypern 2a veckan i maj å det året var det jätte behagligt. Runt 25-30. Även varmt på kvällen, minns inte att jag hade byxor en enda kväll.
  Havet däremot är uppfriskande!
  Men minst 2 av poolerna på Sunwing Sandy Bay är ju uppvärmda.

  Hörde med en kollega som besökt Cypern & Sandy Bay redan nu i slutet av mars och dom hade ca +20 om dagarna. Kallare kvällar å så klart kallt i havet. Men det har redan gått upp ett par grader sedan dess.
  Om det inte är het sol ni är ute efter tror jag inte bi blir besvikna.

  Mvh Emely

  Emely Enocson Sunwingmamma
 • Hej,
  Vi har varit på Cypern i mitten av maj flera gånger och det är helt perfekt väder. Vi har haft runt 27-32 grader, riktigt varmt och soligt. Ljumma sköna kvällar och man behöver inte ha långärmat eller långbyxor alls. Helt perfpekt enligt mig.
  Har också varit där på hösten, i mitten av oktober. Lika varmt och skönt då och även jättevarmt i havet. Enda minuset på hösten är att det kan blåsa ibland. Vi hade två dagar då det var röd flagg och det gick inte att bada i havet pga höga vågor. Men vid poolerna var det jätteskönt även dessa dagar.

  Hälsningar
  Annica

  Annica

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.