Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Sunwing Sandy bay eller Obc Kreta i oktober

Vi planerar en resa i oktober. Jag undrar ska vi välja sunwing Sandy bay eller Obc Kreta?

Kommentarer

 • Hej Cecilia! Jag är ingen Sunwingförälder fast har varit på både Sandy bay o Sunwing Makrigialos i oktober. Vi var mycket nöjda med båda hotellen och hade fint väder. Allra störst chans till sol i oktober borde vara Cypern. När vi var i Makrigialos okt 2012 så fick vi höra på hemresan att det inte varit lika fint väder på norra Kreta där dom flesta stora badorterna ligger. Jag önskar er en härlig resa oavsett vilket resmål ni väljer!

  Linda
 • Hej!

  Jag håller med Linda om ovan, det är två riktigt fina hotell ni tittar på, besökt Sandy Bay själv och hört mkt gott om OBC. Jag tror ni kommer att bli nöjda med vilket ni än väljer men det finns ju klart lite som skiljer dem åt både gällande läge och hotell som kanske kan spela in.

  Skillnaden mellan Sunwing och OBC vad jag har förstått är väl att OBC är ett lite mer avslappnat & "lugnare" hotellkoncept än Sunwing. Samtidigt har ni ju om ni väljer OBC Kreta tillgång till allt vad Sunwing Makrigialos som ligger brevid erbjuder.

  OBC Kreta ligger ju i en lite mindre by - Makrigialos medans Sunwing Sandy Bay ligger i "utkanten" av Ayia Napa och ni kan bara gå utanför hotellet så är ni på gågatan som leder upp till centrum och är kantad av butiker och restauranger.

  Vädret är precis som Linda skriver nog ngt solsäkrare på Cypern. Ön ligger lite högre i medeltemp för årstiden än vad Kreta gör, 28 resp. 24 grader om man tittar på Vings värmeguide.

  Det beror lite på vad ni är ute efter helt enkelt. Har bara hört positiva kommentarer från OBC resenärer och själva var vi toppennöjda med Sandy Bay.

  Gillade att Sandy Bay-lägenheterna låg utspridda som en liten by, 2-våningslägenheter med gräsmatta emellan många av dem som barnen kunde leka på om de ville. Uppskattade också de två stränderna, dels den vid hotellet men också Nissi Beach en liten promenad som var jättefin. Hotellet i övrigt var fräscht och maten kanon både på Fino och La Tasca men även i buffén.

  Lycka till med planerandet!

  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.