Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Sunwing Sandy Bay

Hej
Har bokat Family med terass mot omgivningarna på Sunwing Sandy bay I början på Augusti. 2 vuxna och 2 barn 4,8 år.
Någon som har tips på vilken lägenhet som man ska fråga efter, vi behöver inte bo "mitt i smeten" men gärna inte för lång till poolen.
Funderar även på standarden på rummen, är dom bra eller ska man försöka sig på att uppgradera ? Vill gärna bo i något lite nyare.

Tack på förhand!!

Kommentarer

 • Hej Andrea,

  Mysigt med en stundande Cypern-resa!☀️

  Vi bodde i block 6 sist och det tyckte jag var lagom nära till allt, en liten bit från "där allt händer"/pool, restauranger o dyl. men ändå tillräckligt nära till det. Vill ni ha ännu närmre kanske någon av lägenheterna i block 5 är bättre. Vet inte om det är enrumslägenhet eller en tvårumslägenhet som ni bokat, bifogar kartan över blocken, så ser du ungefär vad jag menar. Mellan blocken går det en gångväg upp mot "centrum" av hotellet, poolen, reception m.m. https://sandybay.sunwing.net/media/873352/lcacpx1-swrmap1.pdf

  Jag var inte jättemycket vid lägenheterna på andra sidan poolerna, block 1-4 så lite osäker på hur de ligger.

  Standarden på rummen är ok tycker jag, ganska enkla men fräscha, de är renoverade 2015 tror jag att jag läst på hemsidan och det var då vi var där så kanske hänt lite sen dess visserligen men var helt ok då iallafall!

  Återkom gärna om du har fler frågor!

  Hälsningar Anneli
  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Hej igen

  Tack för hjälpen, vi ska försöka få ett rum I block 5 eller 6 isf.

  Tack igen....
  Andrea
 • Hej igen,
  Vi har trivts där iallafall!

  Kikar du på hemsidan finns där en bättre karta på rumsnummer för de olika lägenhetstyperna också (lyckades inte få med den) och då kan ni ju se mer vad ni skulle vilja ha för läge i de blocken också, finns ju lite olika, mot gång, väg, gräsmatta osv! 
  Trevlig kväll!
  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.