Till senaste kommentaren

Familjerum med poolaccess på Sunwing Makrigialos?

Hej! Jag undrar hur funkar ingång till rummen afrodite 6pers med poolacces? Går man igenom andras terass att komma till rummen?Hur upplevas det;ingen problem eller störande?Andra erfarenheter om afrodite poolacces rummen?Är det värt prisen?

Kommentarer

 • Hej,

  Vi bodde på OBC i rummen precis nedanför Afrodite för 3 år sedan och passerade dessa lägenheter dagligen, de såg väldigt fina o inbjudande ut.

  Som jag minns det och vad jag också tycker att man tyda av bilderna så får man passera främre delen av grannens terass om man har lägenheten längre bort.

  Vi hade poolaccess på OBC och delade pool med våra grannar, då de hade lägenheten bortanför oss så passerade de vår terass när de skulle gå från eller till sin lägenhet. Kan inte minnas att jag upplevde detta som direkt störande, de passerade någon/några ggr om dagen men var inte så att vi upplevde det som ett problem.

  Kan inte råda mer kring just lägenheterna i Afrodite-byggnaden men vi uppskattade poolaccessen mycket nere på OBC och tyckte det var härligt och avkopplande att ha poolen precis utanför terassen. Vi tillbringade naturligt kanske mindre tid vid hotellets pool då man blev ganska bekväm med att ha ”sin egna” så nära och det är ju väldigt smidigt med den direkta tillgången till rummet/poolen.

  Hälsningar Anneli
  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.